Som len prváčka na gympli a viem, že od výšky mám ešte ďaleko.. ale ak by som chcela v budúcnosti byť poradca v nejakom časopise,teda mať nejaký stĺpček s radami.. bola vy som niečo ako psychologička .. tak to mám študovať vysokú školu žurnalistiky alebo
ako kde... niekde radí externista, čiže psychológ, ak ho redakcia osloví, ale niekde odpovedajú napríklad oni sami ale prevažne si tuším vyberajú odborníkov. ale vyberáš si príliš konkrétne, takto to väčšinou nefunguje vo voľbe zamestnania... skús porozmýšľať všeobecne, či ťa baví písanie, čiže žurnalistika, alebo psychológia.
a mimochodom, odmena za písanie jednej takejto rubriky nebude normálny mesačný plat... proste je to len bonus k niečomu inému, čo ten človek robí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a mimochodom, odmena za písanie jednej takejto rubriky nebude normálny mesačný plat... proste je to len bonus k niečomu inému, čo ten človek robí.