pondelok pondelok ruština vo firemnej praxi a filologicko-areálové štúdia...obe muni vybrala som si to preto lebo je to vcuc potencionalného prijatia, môže ma to baviť a nie je to nejak náročné a ja sa budem schopná s tým uplatniť preto
Masarykova (obor Baltistika..krajiny ako Fínsko ma priťahujú a je to niečo čo by ma bavilo,rada sa učím jazyky..a konečne by som nadobro vypadla z domu ) a potom UKF Nitra-Kulturológia. tu vlastne ani neviem prečo som si podala prihlášku tak úprimne.berú bez prijímačiek a skôr to boli len také zadné dvierka ak by sa mi to Brno (nedajbože) nepodarilo.
výživa ľudí, ale externe, pretože si nemôžem dovoliť už denné štúdium, takže som mala aj obmedzenjší výber, ale zase výšku chcem a táto oblasť ma aj zaujíma
STU FCHPT biotechnológia a potravinárska technológia,UKF uč.ruj-che.na prvu vzali,na druhu neviem.a dal som si tam preto lebo ma tie veci bavia a chodim na chemicku školu.a chcem ist na FCHPT
JLF UK v Martine. všeobecné lekárstvo , LF UK v Bratislave všeobecné lekárstvo, KU v Ružomberku laboratórne a vyśetrovacie metódy v zdravotníctve ... ešte ma len čakajú prijímacie skúšky
prekladatelstvo Anglictina - Portugalcina FiF UK BA
Ekonomicka a financna matematika - matfyz BA
Manazerska matematika - matfyz BA
Poistna matematika - matfyz BA
prednostne chcem ist na prekladatelstvo lebo studium jazykov by ma bavilo asi viac, ale teda ked nie tak ani matfyzom neopovrhnem (trufale, viem) prijata este nie som a uprimne dufam ze raz budem
na kulturológiu a na UKF? osobne to neodprucam, je to zbytocne zabity cas, ja som tam chodila 1,5 rok, nic sme sa neucili, takze taká ozajstná flákaren, radsej chod robit ak ta nezoberú na inú skolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
História - história ma nehorázne bavi
Predskolska a elementarna pedagogika - tak.. som na pedagogickej skole tak som si jednu vybrala aj takú z oboru
a potom filozofia lebo tam študujú ľudia, čo počúvajú dobrú hudbu!
ale tak mne neva, že tam chodia všetci lebo ja chcem byť ako sheldon!!!!
Krajinne inžinierstvo SPU
a ešte rozmýšlam aj nad pozemným staviteľstvom na UNIZE
Závidím ti.
Ekonomicka a financna matematika - matfyz BA
Manazerska matematika - matfyz BA
Poistna matematika - matfyz BA
prednostne chcem ist na prekladatelstvo lebo studium jazykov by ma bavilo asi viac, ale teda ked nie tak ani matfyzom neopovrhnem (trufale, viem) prijata este nie som a uprimne dufam ze raz budem
-mediteránne studia- spanielcina
-socialni pedagogika a volny cas
na kulturológiu a na UKF? osobne to neodprucam, je to zbytocne zabity cas, ja som tam chodila 1,5 rok, nic sme sa neucili, takze taká ozajstná flákaren, radsej chod robit ak ta nezoberú na inú skolu
uk - prekladateľstvo tlmočníctvo - angličtina nemčina, ruské a východoeurópske štúdiá
lebo ma bavia cudzie jazyky
UPJS - aplikovana informa na prirodovedeckej f
ŽU - Elektronický obchod a manažment podniku