Na zakladnej škole sme mali povinnu hru na flaute... hh teraz sa tomu už nevenujem..ale ked sa mi dostane flauta do ruky viem na nej zahrať,pamatam si to... ale straašne by som tužila naučiť sa hrať na gitare a varhanoch xD
takže najkrajšie hudobné nástroje podľa mňa sú: harfa, flauta, klavír, píšťala (tin whistle), Hammered Dulcimer (má to podstatne iný zvuk ako cimbal), mandolína.... trocha veľa, ale je to tak!
a čo sa týka mňa... mám gitaru a djembe. a na oboch viem búchať i so strunami sa hrať
@weeninka my mame doma 4 a otec s krstnym mali aj elektricku to je uz nieco povedat elektricka gitara ale aj basova sa mi paaci hlavne ked to poriadne duniiii ...a chcel by som hrat na gitare ale nwm ....akosi ma to netahaaa
hramna klavir a aj sa mi asi najviac paci...ale taka pohodicka pri gitare...to sa da tiez.. okrem toho ked niekto vie na nieco hrat tak je to v podstate jedno aky je to nastroj....hlavne je ze z toho vychadza prijemna hudba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Naj je pre mna ale klavir
Ked som bola mala, strasne som chcela vediet hrat na flaute.
zatial ale staci gitara..
dovtedy som si tie bassliny brnkal aspoň na akustike a občas nejaký ten akord, ale tie mi fakt nevoňajú
btw, nejak málo basákov na birdzi a to som myslel že je nás jak nasratých
a čo sa týka mňa... mám gitaru a djembe. a na oboch viem búchať i so strunami sa hrať
hram ako samouk uz dlhsie..