no klavir keby oprasim, tak by to slo.. hravam na base a viem aj co-to na gitare, ale nie je to nejaka extra slava a rytmicke rucne nastroje tiez "viem ovladat"
na fujare som hral a musim povedat, ze by som ju chcel, prislo mi to celkom ok, zvuk som tvorit vedel a bol aj cisty, kamos co hrava ma pochvalil, ze parada na to, ze prvy krat hram.. lenze docela draha hracka, tiez -.-
flauty mame 2 ale zahratie zopar ludovych songov neradim ani do kategorie "viem aspon co-to hrat"
@kolini Uz si drzal aspon v ruke niekedy tu basu? Lebo z toho, ze hras na gitaru, automaticky vydedukovat, ze by si tym padom vedel aj basu bez vacsich problemov, je neskutocna blbost
inak gitara, basgitara aktivne, zaklady klavira, dalo by sa povedat, ze aj bicie, sice teoriu som sa nikdy neucil, ale predpoklady vraj mam, teda ked nam chybal na skuskach bubenik, tak som odimprovizoval, co bolo treba Potom take alternativne srandy ako djembe, cajon ma bavi, ale doma ho nemam, triangel je pecka a v podstate vsetky perkusie na ktorych som kedy hral
Na flaute najlepšie, tam mám absolventské druhého stupňa. Inak tak pomenej zo ZUŠky klavír, bicie. Samouk som na gitaru a z tých, čo tu nie sú spomenuté čo-to na klarinet a saxofón.
A vždy som strašne chcela hrať na husle alebo violončelo, ale ani na jednom neviem doteraz ani pípnuť a mrzí ma to.
@unteachable na basu mi to pride jednoduchsie.. nemusim drzat x akordov.. pesnicky, ktore mam rad by som len jednostrunovo vybrnkaval, kde tam je nieco sakra zlozite netusim...
samozrejme, hra prstami by potrebovala trening, ale s brnkatkom by mi to VACSIE problemy nerobilo.. ak chapes slovicku VACSIE.. co asi nie, ked sa do mna obuvas
@kolini Ja sa neobuvam, len tvrdim, ze basa vyzaduje omnoho silnejsie sustredenie na cit a intenzitu tapov, lebo ked ti v kapele odide basa, tak rytmus je v srackach a cvicene ucho si to vsimne. Inak v tvojom ponimani ''hry na basu'' ano, nemusis drzat akordy, staci ti jedna struna a mozes hrat kludne s brnkatkom, ale vravim ti, ze to bude stat za holy kokot, lebo to je o niecom inom Potom ja viem hrat aj na akordeon, ale neviem ho roztahovat, aby mi presne vysiel vzduch, trubku - nevlazdem fukat, lebo fajcim, ale viem ako sa MA na nu hrat, na harfu som v zivote nehral, ale bez vacsich problemov by som to mal dat, ked som basak, tam je tusim podobna technika hrania To by bol dlhy zoznam, nebudem ta trapit
@unteachable ale ved ja s tebou suhlasim.. napriek tomu, svoje by som uhral, zalezi samozrejme na pesnicke a neboj skusam aj prstami viac ma to bavi ako s brnkatkom...
zobcová a altová flauta bez problémov čokoľvek, priečna flauta tak priemerne, na klavíri zahrám také jednoduchšie melódie podľa nôt, gitaru mám doma už x rokov a viem len nejakých 10 základných akordov a moje "hranie" je hlboko podpriemerné, no a na bicie hrávam a milujem to napriek tomu, že to vôbec neviem a trieskam do toho ako ma napadne, ale strašne ma to baví
...avšak navždy zostávam v prvom rade verná spevu... to mi ide najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na fujare som hral a musim povedat, ze by som ju chcel, prislo mi to celkom ok, zvuk som tvorit vedel a bol aj cisty, kamos co hrava ma pochvalil, ze parada na to, ze prvy krat hram.. lenze docela draha hracka, tiez -.-
flauty mame 2 ale zahratie zopar ludovych songov neradim ani do kategorie "viem aspon co-to hrat"
ale inak ma vždy bavili perkusie, na tých sa strácam najmenej. a boli doby, keď som hrávala na didgeridoo.
ale inak chcem gitaru! a aj sa na nej naučiť hrať!
klavir, rad by som, ale viem len improvizovat jednoduchsie melodie =D
bicie, zatial len air drumming ale vnimam pri pesnickach, kde a co bubenik hra... mozno jedneho dna!
na flaute som vedel hrat zaklady.. kedysi...
inak gitara, basgitara aktivne, zaklady klavira, dalo by sa povedat, ze aj bicie, sice teoriu som sa nikdy neucil, ale predpoklady vraj mam, teda ked nam chybal na skuskach bubenik, tak som odimprovizoval, co bolo treba Potom take alternativne srandy ako djembe, cajon ma bavi, ale doma ho nemam, triangel je pecka a v podstate vsetky perkusie na ktorych som kedy hral
A vždy som strašne chcela hrať na husle alebo violončelo, ale ani na jednom neviem doteraz ani pípnuť a mrzí ma to.
samozrejme, hra prstami by potrebovala trening, ale s brnkatkom by mi to VACSIE problemy nerobilo.. ak chapes slovicku VACSIE.. co asi nie, ked sa do mna obuvas
...avšak navždy zostávam v prvom rade verná spevu... to mi ide najlepšie