nejde o to, že nemôžem (teda ak to neberieš tak že na koncert nemôžem cestovať napríklad do anglicka) ale že tu nič čo ma zaujíma nehrá. keď prídu coldplay alebo red hot tak pôjdem
najhorsie je ze prachy mam aj na desat koncertov ale nemam skym ist a ani to v mojom okoli nikdo take nieco nepocuva.. ale isla by som na marilyna mansona,topfest,pohoda a na depeche mode chcem ist straasne moc ale to asi moc nikdo nepocuva hmm..
ja by som šla na PoisonBlack, ale na tých som už bola Už ma ale chytá absťák A hlavne by som šla na Kypck... Ja nemám také problémy, že by som nemohla Tento rok som však nešla na 69 eyes, lebo mi nevyšli financie
waaa, teraz som si spomenula, že predsa je jeden koncík, na ktorý nemôžem ísť... Je to koncert, ktorý by som vymenila za všetky ostatné koncerty na svete - koncert Sentenced... Ale tých už live nikdy neuvidím, nakoľko sa rozpadli
ja by som hned sla na rock for people, ale je to v cechach, nemam sa tam ako dostat, nemam to z coho zaplatit, nemam tam kde byvat, nemam ani len stan...jednoducho je prilis vela proti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
skoda ze daleko to je
» www.mastersofrock.cz/www/index.php...
Nedávno som čítal, že Dave Gahan má zdravotné problémy, tak že kto vie ako to ešte bude.
nie ze nemozem ale nechcem - nechce sa mi - samej sa mi nechce.ooo veru zivote zivote.
a to je asi to moje, kam nemozem..casovo mi to nevychadza
Pocuj, skadial mas informaciu o tom presunuti?
Myslis v Bratislave, ci..?
Ja som len citala, ze sa rusia tie, co su teraz niekedy, cca do 27meho maja.
Hí.
a este na Nirvanu z pochopitelnych dovodov...
A rusi sa to aj v Bratislave konkretne, ci?
Idem, idem.
A potom by som si zopakoval ešte Polemic a tiež by som sa mrkol na Tiesta, ale to budem mimo mesto
A mas nejaky link na to na nete? Alebo v akom casopise?
Na statie mam..
Btw, na depechemode.com písalo, že sa rušia 2 koncerty, lebo Dave je ill, ale bude náhradný termín.
Mojee, to ma mrzi
A nemozes? Rodicia ta nepustia, ci?
Pokial viem, rusia sa koncerty do 27meho maja, aj ten toho 27. maja v Litve je presunuty kamsi na september.
ja by som hned sla na rock for people, ale je to v cechach, nemam sa tam ako dostat, nemam to z coho zaplatit, nemam tam kde byvat, nemam ani len stan...jednoducho je prilis vela proti...