@etcetera Uf, tak to ano. Ale Nerez original mi reze asi uplne najviac - to je asi dost opodstatnene .. Skoda, ze sa potom rozpadli, ale vlastne to celkom chapem. Kde si k nim vlastne prisiel? Casto sa to totiz nevidi.. povies rovesnikovi, ze pocuvas KOA a on na Teba nechapavo fľochne - "Eeee..?" - ved asi sa chapeme. Alebo mas mozno lepsich rovesnikov .
@flussica Hej, v tom sa zhodneme ich tvorba v 8O. rokoch Masopust a Na vařený nudli a Ke zdi, už 199O, to sú moje srdcové albumy na ktorých som vyrastal A to práve vďaka tete, ktorá ju počúvala od ich úplného prvopočiatku. Chodieval som k nej na prázdniny od útleho detstva a mala kazety do rádia v aute, tak keď sme šli niekam, vždy nám to hralo a ona si spievala Ale aj keď sme boli doma. No a tak mi to vlastne zostalo doteraz Rovnako ako aj mojej mladšej sestre a našemu bratrancovi, tetinému synovi, ktorý má 13 A som veľmi rád, lebo Zuzka Navarová, to je čistá úroveň, ťažko sa jej niekto vyrovná. Po stránke hlasovej, spevu, textovej aj hudobnej. Hej, potýkam sa s podobným problémom a nie len čo sa KOA, Neřezu, Nerezu, alebo Zuzy Navarovej týka. Ak teda nepočítam moju spolusediacu v škole, Denisku. Obaja ich máme radi a tiež sme to zistili prednedávnom až na last.fm A Ty?
@etcetera Presne tieto albumy som mala na mysli. A keď tak rozprávaš o tom detstve a tete a Nereze, tak si uvedomujem, že som mala rovnaké šťastie, akurát že vďaka inému rodinnému príslušníkovi - mama ich počúvala - zrejme dosť úspešne a s rovnakým nadšením. Aj Jaromíra Nohavicu a tak. Minule som sa pokúsila niekomu predstaviť Nerez a dosť ma prekvapilo, keď mi povedal, že sa mu Zuzkin hlas tak strašne nepáčil. Vkus je očividne odlišný u každého jedného človeka.
Dosť zaujímavé, že máš spolusediacu, čo je tiež na takú muziku a náhodne sa to dozvieš až na last.fm .
Ináč, Neřež hrali nedávno v BA, v nejakom takom starom kulturáku, koncert. Náhodou si nebol?
To je aká sranda! No teda! Je to zaujímavé, však? Járu Nohavicu už nie, zhodli sme sa pri Sade a omnoho neskôr pri Radůze Ktorá je vlastne považovaná za akýsi slabý odvar Zuzky. No...nech sa na mňa nikto nehnevá, ale ja asi niky v živote nepochopím ľudí, ktorí necápu krásu a čistotu hlasov, ktoré počúvam rád ja Možno by sa to dalo povžovať za intoleranciu, ale čert to vem... Hej hej, už predtým sme vedeli, že sa zhodujeme pri Björk a ešte nejakých drobnôstkach, ale na toto sme natrafili až neskôr Viem, že hrali, aj som chcel ísť,no nakoniec som bol v Prahe...No, čo už, ani Sade som nestihol v Prahe pred pár dňami a ani Jamiroquai v Mníchove, ako som chcel, práve kvôli Prahe Ale tak, ešte nie je všetkému koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Portishead milujem! Ten by som si dal teraz
Dosť zaujímavé, že máš spolusediacu, čo je tiež na takú muziku a náhodne sa to dozvieš až na last.fm .
Ináč, Neřež hrali nedávno v BA, v nejakom takom starom kulturáku, koncert. Náhodou si nebol?
To je aká sranda! No teda! Je to zaujímavé, však? Járu Nohavicu už nie, zhodli sme sa pri Sade a omnoho neskôr pri Radůze Ktorá je vlastne považovaná za akýsi slabý odvar Zuzky. No...nech sa na mňa nikto nehnevá, ale ja asi niky v živote nepochopím ľudí, ktorí necápu krásu a čistotu hlasov, ktoré počúvam rád ja Možno by sa to dalo povžovať za intoleranciu, ale čert to vem... Hej hej, už predtým sme vedeli, že sa zhodujeme pri Björk a ešte nejakých drobnôstkach, ale na toto sme natrafili až neskôr Viem, že hrali, aj som chcel ísť,no nakoniec som bol v Prahe...No, čo už, ani Sade som nestihol v Prahe pred pár dňami a ani Jamiroquai v Mníchove, ako som chcel, práve kvôli Prahe Ale tak, ešte nie je všetkému koniec