Na aký zážitok si spomeniete, keď poviem "po prvýkrát"?
Všetci raz robíme niečo po prvýkrát...tak ak máte nejaký zážitok, či už vtipný alebo smutný, tak sa môžete oň podeliť... dúfam, že sa nájdu aj príspevky, v ktorých sa nebude hovoriť o prvom bozku a prvom sexe...vďaka
ked som prvykrat videla labky B. steniatka na sone- to bolo asi najkrajsie, fakt. ale este to ma dost silnu konkurenciu s tym, ked som prvykrat po tak dlhych mesiacoch cakania zbadala Aslanča nazivo a mohla ho chytit!
Zhodou náhod si spomeniem na prvý deň v škole. Následne sa mi to celé premietne a zistím, čím všetkým som si prešiel. A že práve zažívam asi najlepšie roky môjho života
prvé "mne je to jedno", ožieračka, chewitz (ktoré sa tu nepredávajú a ja ich neviem zohnať), ostrihanie (samozrejme že na hrniec), postrihané plachty na posteli, bitka, vybitie dychu, koncert,...a blá blá
@pubertslatinocelny ou, tak potom sa opravujem: na prvú hrubú nadávku (, to som bola nahnevaná na chalana, keď sme hrali chytačky a ja som ho nevedela chytiť. brat ma za tú nadávku zažaloval riaditeľke )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
btw, pozdrav brata (nemusis