Stare ceske a nejake Disneyovky asi, co do rozpravok. A Peter Nagy (a deti 1,2), Miska Pastekova a neskor, ked uz som zacala byt vacsi rebel, tak ceske country .
rozpravky: Flinstonovci, Kačerovo, Scooby Doo, Tom & Jerry , od Kuka do Kuka... a potom z cartoon network co mi dost pomohlo zacat s anglictinou Dexters Lab, the looney tunes, courage dog, ed edd & eddy... Obcas si pozriem karton aj teraz ale dost sa to zmenilo.
A pesnicky od Ine Kafe, Horkyze Slize a proste co bolo vtedy moderne.
Lunetic,Peter Nagy,Lucia vondráčková,michaela pasteková,Vaso patejdl a beata dubasová,horkyze slize ale to skor oco nas to naucil pocuvat no ten jeden album D... ...a rozpravky gumkaci take farebne medvediky luetajuce.. alebo take co boli v oblakoch, smolkovia,franklin,a este aj cely Super max Tom a Jerry,Dexter and Didy,Power power girls,Stupid dog uplne najoblubenejsia! proste cely cartoon network ...atak
nikdy som take prijebaniny nepozerala ani nepocuvala, odmala som bola vychovavana tvrdou rukou a dakujem Bohu, ze to tak bolo, lebo inac by som skoncila tak ako vy, v riti psej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Peter Nagy a deti hlavne
Drobček a šašo Maroš
a ešte
^^
... alebo este starsie ?
... uplne vsetko mozne spominat mozem aj cele tyzdne
večerníček a na takej relácii pre deti s neviem akým názvom tuším kostíci či čo
Nikdy som nevidela Šmolkov a Digimonov .
A pesnicky od Ine Kafe, Horkyze Slize a proste co bolo vtedy moderne.
mňau
tak na toto si pamatam ...s bratom rano drvili čierneho korzára
a potom typické rozprávky: kačer donald, gumkáči, princezna fantaghiro a samozrejme pipi dlhá pančucha
a hudba: Spice Girls, Šmolkovia, Aqua... to bolo asi také naj