Cawte, s kamošom by sme v lete chceli na aute spraviť okruh po Európe (B.Bystrica - Bratislava - Graz - Benátky - Cannes - Marseille - Dijon - Amsterdam - Praha - Brno - B.Bystrica ) a samozrejme v niektorých mestách ostať aspoň pár dní. Budem rád ak mi n
@sisi092 nie nie v takej restike pri jazere budem robit nieco ako waiter ale este nieco ine
tak chodte vsetci a ak sa vm vydari aj ja pojdem niekedy D ale europa trip je podla mna super vec
@GogoBB ahoj, ja som tiež bol na takej ceste okolo europy. Je to neuveritelny pocit. Bol som miny rok. Na tvojom mieste by som navstivil aj berlin, salzburg, aj niekde do rakuska by som siel ale tak podla financnej situacie
@hamaid ako ste mali riešené spanie ? zatial to je iba v prvom štádiu plánovania čiže trasa sa môže ešte upravit ale kedže to chceme mat namiesto dovolenky prioritné miesta sú tie pri mori. Ale samozrejme že sa chceme zastavit aj v iných mestách len to treba všetko vtesnať do najviac 12dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja by som išla kedy odchádzate , ?
tak chodte vsetci a ak sa vm vydari aj ja pojdem niekedy D ale europa trip je podla mna super vec