iba tak max. ked tesne konci oranzova a to prejdem na cervenu preto, ze idem tak rychlo, ze by som uz neubrzdila. a semafory maju na toto 5s rezervu, takze.. teda sa mi nijaka kolizia nestala a nesla by som len tak z dlhej chvile na cervenu
takze odpoved na forum:
ta ked ide auto a som na prechode so semaforom a je cervena, tak nebudem prechadzat.. kedze som viac vodic ako chodec, tak davam na vodicov ohlad ked som vynimocne chodec, lebo viem, ake to je, ked ludia behaju po ceste ako dementi a najradsej by som ich pozrazala
minule do mňa dokonca nejaká blavácka slepica pindala, lebo som tam zostala stáť a ona ma krava nemala kadiaľ obísť, lebo všade naokolo ľudia ale mňa to vôbec nezaujíma, proste tých pár sekúnd ma z biedy nevytrhne -.-
Autom na červenú nejdem nikdy, ale keďže sa pýtaš, či nás niekedy skoro zrazilo auto, tak asi skôr chodcov myslíš.... Nuž a ako chodkyňa, keď je cesta doslova prázdna, tak idem aj na červenú. Stretla som sa aj s tým, že som mala červenú aj ja ako chodec, a aj autá súčasne a keď som mala zelenú, tak sa nedalo prejsť, lebo zelenú mali aj autá... celé zle, ale povedala som si, že jebať a šla som na červenú a ešte sa mi nestalo, že by ma pri takomto prechádzaní cez cestu skoro zrazilo auto, idem tak len vtedy, keď naozaj nič nejde
Stalo sa to, že pred prechodom bolo plno ľudí, nevidela som na semafor (bola som dosť stranou až na ceste) a zdalo sa mi že ľudia už idú a auto začína brzdiť tak som sa pohla a nakoniec furt bola červená ale vrátiť som sa nemohla,, bola som aj s rodičmi ktorých to samozrejme vystrašilo a ja mám z toho zlý pocit keď si na to spomeniem, až výčitky, nikdy predtým som žiadnu takú hlúposť neurobila. Teraz mám strach tam znovu ísť.
a červenú nechodím, ale bolo už parkrát také, že som išla s niekým a ten človek, že "Poď teraz nič nejde" a prebehol na červenú, tak som šla tiež. no ale vtedy ozaj nič nešlo, takže nehrozilo zrazenie. no sama by som to nerobila.
Ja mám radšej oranžovú ako mandarínky. Tie mi aspoň chutia. Aj ma poteší, keď ešte stihnem preletieť cez semafor a nemusím tam ďalších x minút stáť. ... ale úplne červenú to zas radšej nie, to cítiť krvákom, teda ohnutými plechmi na aute. Aj keď raz ma jeden šokoval. Všetci sme stáli a šofér si nepozrel semafor a veselo si prešiel pred nami všetkými cez celé Trnavské mýto v Bratislave (to je celkom rozsiahla a frekventovaná križovatka). Ten mal také šťastie, že to dal. Netrúfla by som si na to a ešte tak ako on, že dávno po skončení našej zelenej sa rozhodol ísť, nie tesne po. Na čistú červenú a bola to klasická malá firemná biela dodávka. Doteraz na to spomínam.
Furt chodím na červenú keď sa obzriem a vidím že nič nejde,neriskujem...ale čakať nebudem zbytočne na krátkych vzdialenostiach...samozrejme na veľkých križovatkách počkám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skor sa mi stalo ze ma na zelenu skoro preslo auto
takze odpoved na forum:
ta ked ide auto a som na prechode so semaforom a je cervena, tak nebudem prechadzat.. kedze som viac vodic ako chodec, tak davam na vodicov ohlad ked som vynimocne chodec, lebo viem, ake to je, ked ludia behaju po ceste ako dementi a najradsej by som ich pozrazala
minule do mňa dokonca nejaká blavácka slepica pindala, lebo som tam zostala stáť a ona ma krava nemala kadiaľ obísť, lebo všade naokolo ľudia ale mňa to vôbec nezaujíma, proste tých pár sekúnd ma z biedy nevytrhne -.-