Mojim snom bolo ísť do Ameriky a tomu mi bránia aj peniaze hlavne a samozrejme ze je viac krajín do ktorych by som. Chcela ísť pozrieť.. V poslednej dobe som. Snívala o parizi a ten sa snáď splní zachviľu a ostatné snáď časom
Mám tých miesto toľko, že si to ani nepíšem, jednoducho keď nájdem dobrú letenku, tak kúpim a idem. Prípadne ak zachytím nejaké blogy, fotky z peknej destinácie, vyberiem si ju pre najbližšie obdobie a hľadám letenky konkrétne tam. Niekedy mi bránilo cestovať to, že som nemal peniaze, teraz skôr nie je ten čas ale tak o pár dní letím do 3. destinácie tento rok a dúfam, že ešte niečo na jeseň nájdem
Do štyridsiatky chcem ísť na Antarktídu
A keďže čo som pozerala, tak aj tá najlacnejšia párdňová cesta stojí zopár tisíc a keďže asi nevydržím sedieť na zadku dovtedy a šetriť, štyridsiatka je taký realistický cieľ
@atom2 sám som ešte nebol, ale chystám sa aj nato inak s kamarátmi, osvečilo sa mi hodiť si status na FB, stories na IG s konkrétnou destináciou, termínom a cenou, keď už niečo nájdem, prípadne mám 1-2 ľudí ktorých sa pýtam cez správu, či sa im nedá. Raz som bol dokonca s kamošom a počty sme dopĺňali cez internetové cestovateľské zoznamky.
Uz poriadne ani neviem. A nemyslim tym preto ze som uz vsade bola, len naozaj uz netusim kam by som chcela poriadne ist. Cim som starsia tak ma uz cestovanie do dalekych krajov velmi nebavi a skor rada putujem po Slovensku. Ale ked uz tak urcite skor priroda, narodne parky a rezervacie nez metropoloy a velkomesta.
cestujem celkom dost a peniaze na to ani nepotrebujem ale moj sen je, aby som si konecne niekedy to cestovanie aj uzil no jeden ci dva take privatne mam - Vietnam a Kambodza
Najviac mi asi bráni moja neschopnosť pustiť sa sama do organizácie, samej sa mi moc nechce... vlastne to bude ten dôvod - že nemám veľmi s kým ísť, peniaze aj čas by sa našli
Najväčší sen som si splnila a naďalej plním, lebo sa tam veľmi rada vraciam (Taliansko, Taliani, taliančina )
V rámci Európy by som rada pobehala Grécko a Balkán, tu mi nebráni nič a teda asi aj pôjdem budúci rok, a taký vzdialený cieľ, ktorý ani nemám stanovený a ani to nie je sen, ale rada by som tam išla, je Chile + Peru + Argentína, tu mi bráni hlavne čas, chýbajúca spoločnosť, a aj rozpočet by na to bolo potrebné vyčleniť
Je viacero miest ktoré chcem navštíviť najmä Veľkú Britániu, Francúzsko Škótsko a Írsko no a samozrejme ich hlavné mestá. A bránia mi rodičia ale myslím že to je hlavne kvôli môjmu veku a nedostatku financií v tomto životnom období
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A keďže čo som pozerala, tak aj tá najlacnejšia párdňová cesta stojí zopár tisíc a keďže asi nevydržím sedieť na zadku dovtedy a šetriť, štyridsiatka je taký realistický cieľ
Ale priznám sa, že raz som uvažoval nad tým že tak okolo 35+ máš ale to bolo dávno
V rámci Európy by som rada pobehala Grécko a Balkán, tu mi nebráni nič a teda asi aj pôjdem budúci rok, a taký vzdialený cieľ, ktorý ani nemám stanovený a ani to nie je sen, ale rada by som tam išla, je Chile + Peru + Argentína, tu mi bráni hlavne čas, chýbajúca spoločnosť, a aj rozpočet by na to bolo potrebné vyčleniť