konkretne sa mi paci na jednom dlhe vlasy tak nad plecia jemne zvlnene tmavo hnede A KONKRETNE dnes ked isiel predomnou a padli mu na tie krasne vlasy vločky
dlhé vlasy sa musia hodiť, rovnako ako krátke a polodlhé.... na niekom to vyzerá dobre, niekto vyzerá ako po leukémii, niekto ako s helmou na hlave, na niekom dlhé vlasy vyzerajú ako ošikaná zničená slama, .... takže každému osobitne.
Dlhé vlasy podľa mňa nepristanú ani jednému. Polodlhé a lá Justin Bieber sa mi nepáčia, iba vo výnimočných prípadoch, keď to niekomu strašne pristane. Takže krátke.
Tak na rovinu: Poznám chalana, má krásne čiernu farbu vlasov, je perfektný, kurva jebateľný, veľký, riadny chlap, hneď by som ho dala. (znova . Ale toto všetko som si všimla až keď si tie dlhé rovné (ako on vraví indiánske) vlasy ostrihal na nejaký centimeter.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale dlhé vlasy keď už pristanú, sú strašne sexi
...daniel
you screw up big time now stava sa aj lepsim fejkerom inak stale som nepochopil, naco je niekomu taka vec ako dvojita identita
a môžem sa vydávať
hyhyhyhyhy ty si ma dnes rozosmial, ale aspoň vidím, že na mňa mysliš, láska moja ...............filip
(a samozrejme to musí byť zdravé, čisté a bez tendencie sa ošmikať)
Takže toľko.
nevie, čo je dobré...
preco?