ja mám chuť na jedlo ! ale to bude až o dve hodiny takže zatiaľ by som mala urobiť zopár vecí ako kuknúť daký film zahrať hru a prečítať knihu a neviem ešte čo všetko
ležať na pláži s cocktail barom po ruke a nejakým pekným koralovým útesom pod hladinou + kniha + iPod. vydržala by som kysnúť tak 2 dni a potom niekam do veľkého mesta popozerať dačo nové
Tieto dlhé roky sme riešily skôr rozvod a teraz taktiež súd, styk s otcom atď. Už bola príležitosť tam ísť, lenže tam bolo veľké riziko, ktoré ľudom čo nepoznám nemám dôvod povedať. Papiere sú už vyriešené. Myslím, že to chcú (mama a jej frajer) urobiť asi takto: mama tam pôjde na pracovné víza, vydá sa zaňho a tým zároveň získa občianstvo. Ja som len decko, takže ako to urobia je len na nich a ani sa moc do toho nestarám. Ale keď sa tam dostaneme bude to pre mňa veľká výhoda. Hlavne čo sa týka angličtiny a takisto môjho budúceho zamestnania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Hej počúvaj! Ty mi čítaš budúcnosť! Fakticky.
- emanuel
povolenie trvá rok, treba preukázať peniaze na život a známosti na robotu........máte 14-15 rokov , môžte ísť tak do riti.......filip
Moja matka tam má frajera a papiere vybavujeme už od roku 2005, takže ty chod do riti .
Tieto dlhé roky sme riešily skôr rozvod a teraz taktiež súd, styk s otcom atď. Už bola príležitosť tam ísť, lenže tam bolo veľké riziko, ktoré ľudom čo nepoznám nemám dôvod povedať. Papiere sú už vyriešené. Myslím, že to chcú (mama a jej frajer) urobiť asi takto: mama tam pôjde na pracovné víza, vydá sa zaňho a tým zároveň získa občianstvo. Ja som len decko, takže ako to urobia je len na nich a ani sa moc do toho nestarám. Ale keď sa tam dostaneme bude to pre mňa veľká výhoda. Hlavne čo sa týka angličtiny a takisto môjho budúceho zamestnania.
Budem rada ak týmto uzavreme náš rozhvor.