@night no tak nikto nič, žiaden priateľ, ani koment, preto som si dala anketu, a hned aj na ňu upozornila, aby som to dala do pozornosti, chápeš? A áno mám VážNE 21 rokov. omg..
@sylvi421 anketa na seba dostatočne upozorňuje už tým, že je až do pridania ďalších prvá (a následne druhá, tretia, štvrtá...) v zozname viditeľnom na snáď každej druhej podstránke Birdzu.
Radšej si najprv všímaj, ako to tu funguje, potom niečo založ.
A ľudia nie sú vymleté roboty, aby hyperaktívne refreshovali zoznam ankiet, viseli na ňom očami, rukami, zubami, nechtami aj všetkým ostatným a čakali, kedy práve ty založíš ďalšiu z balíka tuctových ankiet, na ktorú asi čakáš záujem ako na korunováciu britskej kráľovnej.
@night Ty máš nejaký problém? Radšej sa nebudem na teba vyjadrovať. Kto po tebe chcel aby si sa vôbec pozrel na môj odkaz ,ty chytrak??? Uvedom sa. Je to len a len môj problém ako chcem aspoň nejako sa zapojiť do tejto stránky, ty Einstein. Radšej sa vráť k nejakej učebnici a mne daj pokoj. Úplne moja vec, čo sem dám a nikomu nekážem aby sa do tohto musel zapájať. Som tu asi 8 alebo 9x, to si tvoja múdra hlava nevšimla?? Tak tu do mňa nepindaj a radšej si nájdi iného, na kom si chceš riešiť komplexy. Som tu,aby som tu pohľadala normálnych a hlavne PRIATEĽSKÝCH ľudí- ku ktorým ty ani zďaleka nepatríš.
vy ste úžasní kokšo. Prídem tu- s tým, že tu nájdem pár ľudí , s ktorými sa dá pokecať, že to má táto spoločnosť väčšiu inteligenciu ako napr. na pokeci. Ale sa mi zdá, že to je takmer to isté,až na možno dve výnimky, s ktorými som mala doteraz česť tuná. Tak asi neostanem chladná k tomu, ked niekto sa do mňa pustí s ironiou a povýšeneckosťou došľaka. je to vaša vec, ako by ste zareagovali, ale ja si po hlave skákať nenechám a nebudem držať ústa. Akurát dnes či kedy tu niekto založil tému, prečo niektorí ,,inteligenti,, buzerujú iných..nuž.prečítajte si,niečo pre vás.
No ja nevravím nič na túto spoločnosť...Ked sa chce človek niečo normálne opýtať, už tu ostatní zadrbávajú svoje múdrosti....no boha, radšej odtiaľto padám....s takýmto odpadom sa komunikovať nedá...vezmite si cumlik do ust a dobrú noc ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pred 7 sekundami: uu....ved mi zahlasujte v ankete mám to tu tak
prázdne..
Seriously, 21-ročná? O_o
e njacastejsi pripad...pridzubi..
Radšej si najprv všímaj, ako to tu funguje, potom niečo založ.
A ľudia nie sú vymleté roboty, aby hyperaktívne refreshovali zoznam ankiet, viseli na ňom očami, rukami, zubami, nechtami aj všetkým ostatným a čakali, kedy práve ty založíš ďalšiu z balíka tuctových ankiet, na ktorú asi čakáš záujem ako na korunováciu britskej kráľovnej.
strašne sa smejem, aj do mňa sa pustíš?