@etelys no tomu ver, hento od 12tich rokov nonstop proste.. taky normalne character-shaper by sa dalo povedat... toxicity a steal this album.. tie picoviny ako mesmerize a hypnotize, to mozu mackam tam spievam.. ale totok bola mjuzik !
Na to, že zajtra mám písomku z občianky, pričom nemám ani jedno učivo, lebo som dva týždne chýbala. A na to, že mám úplne v piči, lebo zajtra idem na Emilie Autumn a na ostatné môžem jebať.
@etelar sak netvrdim, ze tam neboli.. hod mi na icq nejake linkesy na songy odtial, ale nedavaj mi BYOB, to uz som si dnes daval.. ale stealthisalbum a toxicity boli odhora dole jeby.. to som chcel povedat
@greyness nic sa neboj, tuna @matwejo to bol tusim, moze sem kludne napisat neco
že ma preukrutne bolia nohy a mala by som si napísať úlohu na zajtra z technickej angliny a pozrieť si nejaké otázky. aaa že by som to mohla stihnúť do hodiny a potom ísť za @meredithgrey na neskoršiu kávičku a že už je nedeľa a zajtra ráno musím vstávať na vlak
Prečo som len tej babe pred pár mesiacmi závidela jej vílí design na blogu? Veď to nemalo zmysel a vkuse som sa snažila si urobiť krajší a nakoniec keď som si ho urobila, zistila som že sa mi ani nechce zakladať blog
myšlienka pokial sa mi otvoril tento článok:
prečo musia v tom rádiu dávať všetko dookola? asi to vypnem už mi z toho hučí v hlave. Alebo nechám ho tak, veď nech si hrá...
na to ze ked konecne po dlhej dobe chcem ist von , nikto nezdviha telefon ... este som sa kvoli tomu rozhodol zavitat na moju " oblubenu " stranku facebook , urobil som si ucet , hladal som tych priatelov ale ani hovno mi nenaslo .. zijeme v nedokonalom svete jak pica , nikto pri sebe nema mobil , a ani v 21 stor sa nemozem z nikym poriadne skontaktovat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ze si nemam co obliect. a tak celkovo, vsetko co sa tyka oblecenia. viem, nezalezi na tom az tak, ale ja som z tej mojej situacie uz zufalaaaaa!
nabuduci tyzden by sme uz konecne mali ist do nejakeho nakupneho centra. ked nepojdeme, zastrelim sa!!!!
(no mozno si mam co obliect, ale to je take
a tiež myslím, teda dúfam, že je v poriadku a neprivalila ho pneumatika...
Som veľmo zvedavá kedy zavolá že príde...
ale inak @8 dobrý nápad
@greyness
to rumové spojenie sa začína prejavovať
@greyness nic sa neboj, tuna @matwejo to bol tusim, moze sem kludne napisat neco
ty čo dávaš tomu mladému do hlavy, že nech zapíja diazepam vodkou! Máš dbať o blaho ľudstva!
Prečo som len tej babe pred pár mesiacmi závidela jej vílí design na blogu? Veď to nemalo zmysel a vkuse som sa snažila si urobiť krajší a nakoniec keď som si ho urobila, zistila som že sa mi ani nechce zakladať blog
myšlienka pokial sa mi otvoril tento článok:
prečo musia v tom rádiu dávať všetko dookola? asi to vypnem už mi z toho hučí v hlave. Alebo nechám ho tak, veď nech si hrá...
ale ináč na fyzikou, tepelnými vodičmi, izolantmi, teplotou a tak pod.