@21 , zrak máš dobrý!! ...ja 2 a tolko má asi priemer našej dediny ..ja bývam na jednom konci a škola je na druhom:d..naša dedina má 2 km rovnou čiarou a kamoši sa stažujú že je velká
prvy polrok na stužkovú,,chcem si to užiť čo najviac inak hladam partnera .....a druhy na matury... ......a samozrejme sa nezabudnem tešiť na letne prazdniny .....
zamieram sa na to aby som nasrala ziarlive spoluziacky tym ze budem mat priemer 1,0 .. lebo su tak zatazene na mna ze mi hladaju dokonca aj chyby v pisomnke aby som nemala 1 -neuspesne
Na ulievanie sa a na kopanie do ksichtu ľuďom, ktorí cez prázdniny robia takéto témy na fóre... na jednom teste na facebooku mi vyšlo že sa zamerám na učenie, to robili nejakí tydýti...
mam svoj plan, jak zmaturovat sam ... a chcel by som dosiahnut lepsi priemer ako osm mal teraz cize pod 1,35 alebo sa nato vsetko vykaslem a zmaturujem na 4 a budem aj tak spoko ...
huraa skola ..skolu milujem... naco sa zameram?ucenie sa hlavne anglinu sa naucit a informu a z matiyk nemat trojku aj ekd ju neznasam a je mi ejndo co z nej budem mat urobit ecld,cisko, skolsky casak a mozno aj socku
zameriam sa nato udrzat sa a neprepadnut ulievat sa co najviac bez vecsich poj**ov a ucit ucit ucit flakat ucit ucit flakat flakat flakat flakat flakat flakat flakat ucit
ja sa zameriam hlavne na to aby som sa bez ujmy na zdravý dopracoval do ďalšieho ročníka.... hlavne aby nehrozila horšia známka zo správania a aby som si udobril zopár učiteľov Matura sa blíži tak treba byť s profakmi za dobre
zamerať sa na: 1) znížiť počet stavov "zaspala som" 2)konečne vedieť povedať suvislu vetu po nemecky (aj viac keby je to mozne) 3)ak bude schopny učitel na anglinu tak vylepšiť vedomosti ohladom tohto predmetu 4) viac davať pozor na varení a 5) samozrejme volejbal - zlepšiť sa a konečne nech mame aspon tretie miesto na olympiade
Zamerám sa na to aby som už neflákala ako minulý rok..Aby som neliezla tak často oknom do školy, a aby som nemala zase slovníček plný falošných ospravedlneniek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
@kat dobra praca
a ja sa zameram aby som preliezol prvy semester a potom si to poviem este raz
Ale škola je ako záchod... Chodíš, lebo musíš! xP
Ináč sa sčasti sa teším aj ja.. Hlavne na spolužiakov! Strááášne mi chýbajú! O.o A ja bývam od školy 100 kmov, a väčšina je tamojšia.. O.o
1.) Konečne ?!
2.) a na co ine okrem ucenia sa da sustredit ?
a ináč, no budem sa musieť naučiť ruštinu, ináč mi to moc v tej škole nepôjde