noo ja som ani nestihla na nic mysliet.. zrazu som mala v ustach aj iny jazyk okrem svojho.. a nejak som nepremyslala nad nicim.. len ze wuaaa ja sa bozkavam
ja som myslela na to, že to vôbec nie je také pekné ako sa hovorí, lenže teraz viem, prečo sa mi to zdalo len príjemné , nie krásne, lebo som toho chalana neľúbila a poznala pár minút. Teraz keď sa bozkávam so svojím chalanom, je to krááááááásne
xi tak ja som sa citila fajn... napodiv som sa strasne bála..."bože to bude nechutne...atd..." a doooost som sa bala že pri použití jazyka chytím šabľu ale niiiic take sa nekonalo..bolo to peknee a prijemnee
pri prvom bozku som bola opitá a myslela som na to, že ako môžem byť taká kurva a bozkávať sa s jedným keď ľúbim iného. S tým iným som sa dala druhý deň dokopy. A náš prvý bozk bol najlepší v mojom živote. Myslela som na to, že väčšie šťastie určite neexistuje
myslela som na to že chcem čím skor utiect od toho chalana , prvá pusa bola totálne hrozná a divná a ešte k tomu som bola v nejakom čudnom uhle čiže to nebolo nič také čo by som si užívala. Tie dalšie boli o moc lepšie
Moja prva pusa bola dost rychla, isla som domov, bezala som na trolebus, a ten chalan ma zastavil, objal a pusa trvala len par sekund, kvoli ktorym som takmer nestihla ten trolej a celu cestu domov som si to prehravala v hlave ako kazetu
fuu..no zda sa mi to davno..ale bolo to na ceste..co bolo dost cudne lebo tade chodi dost aaut..ale velmi sa mi to pacilo asi preto ze to prislo necakane a pripadalo mi to akoby som to robila bezne..aj ked s tym dotycnym to nevyslo tak zazitok je velikansky..
bolo to strasne mokre a bolo to o druhej rano takze osm napoly spala a doteraz s ami zda ze sa mi to snivalo ale prva bola fakt o nicom, dalsie us lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov