no podľa mňa ak predtým jazdíš na lyžiach a potom prechádzaš na bord (ako ja) tak to máš ťažšie.. ale ak sa má malé decko naučiť hneď na borde tak sa mu to učí ľahšie než na lyžiach..
lyzovat som sa naucil velmi rychlo, no kym som sa naucil na doske to trvalo dlhsie (lyzovanie som si len tak chcel skusit po 3 rokoch snowboardovania..mozno to preto islo tak rychlo ze uz par skusenosti na snehu mam) ale lyzovanie je pre mna nuda
ja viem oboje...lyžovať som sa učila, keď som mala asi 5, ale trvalo mi to asi 2 roky, kým mi to šlo dobre....snowboardovať som sa naučila za 2 hodiny...nevravím že dobre, ale ani nie zle...
Keď som bol menší učil som sa trochu na lyžiach a keď som vyrástol tak som sa naučil na snowboarde a príde mi to zhruba rovnako oboje vyžaduje trpezlivosť.
lyžujem celkom dobre, ale na snowboarde som nikdy neskúšal, takže ho považujem za ťažší. dokonca aj hore kopcom na vleku mi to na pohľad pripadá na snowboarde akési namáhavejšie.
Podľa mňa to je na snowboarde dosť ťažšie, a ešte ísť s tým hore pomou mno smiala som sa keď sa niekto vykotil z rady...(ale ani ja som za nimi nezaostávala ^^)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nepamätám si, koľko som sa učila na lyžiach, mala som tri, ale na snb som sa naučila túto zimu za tri týždne.
nejazdím ako profík, ale štulek v pohode zíjdem