hh naj je pre mna skype kde stale volam s jednym super clovekom a pisem s niektorymi dalej pokec chatik xatchat icg a je toho welaaaa asiq vsetko co si tu spomenula
ja osobne najviac používam iba MSN,mám icq ale už nebolo online asi tak pol roka,čo sa týka skypu tak asi tak rok a pol nebolo moje meno online a občas čeknem co nové na facebook-u.Som registrovaný na pokece ale osobne nenávidím ten "pokecový spam" a tých všetkých úchylov a všetkých 13-15 ročných "frajerov" ktorí sú na internete najväčší frajeri a keď ideš za nimi osobne tak si serú do nohavíc a nemajú slov...
pokec - nejake konto tam bude, nebol som tam... no ani neviem kedy som tam bol pri registracii a potom este asi dva krat xD
facebook - never ever
atlas - spambox. a tusim, ze dokonca dva
zoznam - nope
centrum - nope
4ever - niekedy davno, myslim, ze potom sa na to konto nedalo prihlasit, asi ho zrusili. takze som sa na to vykaslal...
skype skape, konto tam je, mozno by som mal checknut, ci sa tam niekto vobec niekedy ukazuje... posledne bol onlajn jedine echo123 xD
icq - bojkotujem
ine - vela veci. chces vediet? k vyhladavatkam s mailboxom google, k IM jab.undernet.cz, nejake warezacke forum, titulky.com, TPB - samozrejme, last.fm,... a hafo, hafo hafo hafo hafo veci, ktore nenavstevujem nejako casto... ale registrovanych kont bude na webe... urcite aspon sto xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hádam som na nič nezabudla
staci, nie?
facebook - never ever
atlas - spambox. a tusim, ze dokonca dva
zoznam - nope
centrum - nope
4ever - niekedy davno, myslim, ze potom sa na to konto nedalo prihlasit, asi ho zrusili. takze som sa na to vykaslal...
skype skape, konto tam je, mozno by som mal checknut, ci sa tam niekto vobec niekedy ukazuje... posledne bol onlajn jedine echo123 xD
icq - bojkotujem
ine - vela veci. chces vediet? k vyhladavatkam s mailboxom google, k IM jab.undernet.cz, nejake warezacke forum, titulky.com, TPB - samozrejme, last.fm,... a hafo, hafo hafo hafo hafo veci, ktore nenavstevujem nejako casto... ale registrovanych kont bude na webe... urcite aspon sto xD
facebook - pouzivany kazdy den
atlas - nie
zoznam - mam tam "spamovy" mail, chodia mi tam rozne newslettre a tak
centrum - jeden z "pracovnych" mailov
4ever - nie
skype - mam, telefonujem cez neho s dedom
icq - mam, pouzivam takmer denne
ine - msn - pouzivam denne, v praci mam este jedneho klienta (zabudla som nazov), gmail - tam mam dva pracovne maily
asi vsetko podstatne:p