korcule ale odmietam hlasovat lebo ma fascinuje divat sa naludi ktori na skateoch lietaju =Dmyslim ze by som sa na tom zabila nie ze by sa to na korculiach nedalo zabit sa da na vsetkom hlavne ked mam nieco skusat ja =D
@fxx Fúúú, tak nohu zlomený by som teda nechel mať, muselo to bolieť ako sviňa . Ja mám na zadnom kolese osmičku ako hrom + držiak na prehadzovač dokrívený .
Nemam rada korcule!! A skateboard som skusala asi 3x v zivote a nic sa mi nestalo, zatial co po korculovani sa som myslela, ze sa na druhy den zobudim prinajmensom mrtva..
@foxhound ,ja som bol rád že som to prežil bolieť? vieš čo,ja som sa postavil na tu zlomenu nohu,tak skus si predstaviť tu bolesť,keď sa mi tam ta kosť pod mojou vahou rozjebala jak bola zlomená ja som mal obe kolesá do L-ka,možno aj do U-čka rám do tvaru C,a ostatné z toho poodlietavalo ale je zaujímavé,že sa na tom smejem
@27@29 presne takéto reakcie som čakal je to kokotina lebo keď vidím tie deti čo akože "skejtujú" a len tam skáču na tom v tom našom parku a stále padajú na zem, tak sa len smejem, a všade na Slovensku je to rovnaké, málokto to vie fakt dobre
@fxx To si bola na tom teda omnoho horšie + aj tvoj bajk. No mne to bolo tiež s odstupom času smiešne . Hlavne keď som sa zobudil v sanitke a zdravotník si vypýtal občianku, chcel som mu povedať že ju mám v zadnom vrecku v nohaviciach, ale asi 5 minút som nevedel vôbec rozprávať .
@30 videl si ako par "deti" lami na doske takze je to kokotina? dmncia .... aby si doske nieco dokazal musis tomu venovat vela casu a nemozes cakat ze hned prvy krat zaskillujes ako pro-skater .... si myslis ze ti co to "vedia" nepadali ked zacinali? ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov