Jednoznačne Twilight sága... /-v preklade Edward/##Harry Potter .. Už len čakám, kedy bude v kinách dary smrti 2!! A prečítala som všetky časti!!!##Na všetkých knihách a filmoch, kktoré práve letia no_mouth:#Na Eragonovi, Eldestovi, Brisingrovi.. A čakám na D
Prečo mi pridalo len 5 z 10?? Ach jaj.. 6. Bolo: Artemis Fowl 7: Klub záhad 8: Na @tooniickaaa - iných blogoch 9: Na MS v hokeji a 10: Filozofia Alebo v inom poradí... Hnevám sa!!!
@delica ja som tiez cital ze sa to ma volat eldunari, ale asi to bol fake, a posledna kniha sa bude vola Inheritance (dedictvo) a malo by vyjst niekedy na jesen tohto roku, a prelozene do slovenciny tusim januar 2012
@greendgirl tiež nechápem, prečo keď twilight tak musím byť hneď edward.. twilight ságu mám rada, a nie je to kvôli nemu... ani kvôli Jacobovi... to akoby som v každej knihe milovala jedného hrdinu alebo by som bola platonicky zaľúbená do stoviek hercov saaakra, keď ja poväčšine kukám rozprávky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale inak na ničom
a este na anime
Ja osobne som závislý na kryštalickom metamfetamíne
Ale inak sme nic zle nepovedali
a asi som nepochopila tvoj komentár