Nie vždy, ale zvykne sa to prejavovať tým, že sa začnem dusiť, keby dačo . Ale cez to viem, že je to len o silnej psychike a preto, keby som veľmi chcela, dokážem to ovplyvniť a odvyknúť si! ..nie?
na vsetkom, na com sa da byt zavisly a bavi ma to! (cigarety, cigary, cigarky, fajka, vodna fajka, paleno secko nakompletku, hudba, basgitara, krasne zeny, dobre filmy, zradlo vseobecne...a tak)
strasnym pocitom ked s nim nemozem byt a este strasnejsim ked je to kvoli rodicom co mi nechcu kupit lieky a mozem cez prazdniny sediet doma zakial by som bola normalne s nim
na ludoch. ale to ma uz prechadza a nahradzaju to hry to by ste neverili ako antidepkovo posobi celodenne hranie crasha
a este na neustalom hladani niecoho, co ma bavi. resp vzdy musim najst nieco, co ma aspon na chvilku podrzi a neviem sa toho nabazit. napriklad teraz furt musim riesit nieco s vesmirom. a hej, potom sa mi celu noc sniva o teorii relativity a budim sa na to, ze o tom rozmyslam.
a na hudbe ... to sa prejavuje tým, že keĎ pri sebe nemám nič, na čom sa dá počúvať MOJA obľúbená hudba, ja si nemožem len tak pustiť tie sračk z rádia, to neni hudba... tak mám nervy, chodím dokola a stále fajčím
na farmerame to je taká sranda hra na pc, a prejavuje sa to tak, že na ňu aspoň 2x denne chodím. a na rodičoch a prejavuje sa to tak, že všetko musia podpisovať oni a proste nemám ešte 18
Prejavuje sa to triaškami, hysterickými záchvatmi, neschopnosťou sa nadýchnuť, neudržaním svojej váhy na nohách, vracaním, teplotami, plačom, trasením rúk, kŕčmi v bruchu, bolesti hlavy,...
ja som zavisla na hudbe, ak nemam po ruke sluchadla, ci youtube, chytam zachvaty nepricetnosti..ja to myslim vazne....potrebujem stale nejaky rytmus, texty.....vsetko si zapametam...texty aj melodie...ak nemam prilezitost dostat sa k hudbe, tak si minimalne pospevujem... to na pisomkach si hovorim texty pesniciek dookola, vtedy s ami lahsie rozmysla, pise... viem, cudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
nepokojnostou.
Prejavuje sa to častým dymením z papule.
schopnosťou vraždiť, kričaním, hysterickými záchvatmi, búchaním hlavou do steny, trieskaním dverami a zúfalým plačom
na cigaretách.... neŕvozita
cigy - bez komentara
pc hry - bez komentara
Nie vždy, ale zvykne sa to prejavovať tým, že sa začnem dusiť, keby dačo . Ale cez to viem, že je to len o silnej psychike a preto, keby som veľmi chcela, dokážem to ovplyvniť a odvyknúť si! ..nie?
moja závislosť na hudbe sa prejavuje zväčša tým že viem kokot o tom čo sa deje okolo mňa alebo čo mi kto hovorí pretože na ušiach mám onstop slúchatká
A na čokoláde.
strasnym pocitom ked s nim nemozem byt a este strasnejsim ked je to kvoli rodicom co mi nechcu kupit lieky a mozem cez prazdniny sediet doma zakial by som bola normalne s nim
a prisahám, že viac než je to normálne
prejavuje sa to nervozitou, neustálym opakovaním: "ja som hladná", vyžieraním druhých ľudí.
isteže
na pive
a na internete
a na hudbe
a na
no.. to je jedno
A rano sa budim s rukami v polohde 3:45
lebo tu sedím od kedy vstanem (11 hodin) a ani neranajkujem, a sedim na pc do pol 4 ráno.. mama hovorí že sa pojdem liecit
a este na neustalom hladani niecoho, co ma bavi. resp vzdy musim najst nieco, co ma aspon na chvilku podrzi a neviem sa toho nabazit. napriklad teraz furt musim riesit nieco s vesmirom. a hej, potom sa mi celu noc sniva o teorii relativity a budim sa na to, ze o tom rozmyslam.
a prejavuje sa to takto:
O____________________________O
a na hudbe ... to sa prejavuje tým, že keĎ pri sebe nemám nič, na čom sa dá počúvať MOJA obľúbená hudba, ja si nemožem len tak pustiť tie sračk z rádia, to neni hudba... tak mám nervy, chodím dokola a stále fajčím
káve
Som nervozna,keď s ním nejsom.
no proste, keď raz začnem nemôžem skončiť
Prejavuje sa to triaškami, hysterickými záchvatmi, neschopnosťou sa nadýchnuť, neudržaním svojej váhy na nohách, vracaním, teplotami, plačom, trasením rúk, kŕčmi v bruchu, bolesti hlavy,...