mam 19 a ty kks este som nebol na disko,neni to lachke busy nechodia v sobotu vecer a nemam sa ako dostat a este ktomu fotrovci ma nechcu pustit ,tvrdo fotrovci zakrocili ked som chcel ist ale uz malo nechybalo a kamaratom by som bol na disko
a este
A co takto pouzit taxik? Alebo ist busom? Neverim tomu ze ani jeden autobus nechodi v sobotu v noci po KE. A ked chodi raz za hodinu tak si to staci naplanovat.... Sak si dospely clovek (aj ked podla pisomneho prejavu by som povedal ze mas tak 15-16). Ved ako chodia tvoji kamosi? omg
ako nechcem byt hajzel ale ved do subclubu chodia najvacsie socky
a s rodicmi heh... no povedz im ze uz mas vela rokov a ze uz musis zazit tu atmosferu povedz ze uz mas dost vela rokov a ze mal by si sa naucit zit aj v takom prostredi aby steba nebol asocial
no tak s tými busmi, to je blbé, poznám to, ale tak, to, že máš 19 rokov, mali by ťa pustiť, si myslím.. aspoň raz za čas, veď už si dospelý.. aspoň vekom.. tak sa skús s nimi porozprávať,alebo možno aj vzdorovať a brániť svoje záujmy..
@stevn ved prave preto ze je fetak tie peniaze nema
Ale k veci, v Ucku som bol asi raz-dva krat a velmi ma to tam neoslovilo. A tiez pocuvam ze je z toho take fetacke doupe. Uplne ma dorazilo ked som pred Uckom cakal na par ludi a pri mne sa zastavili asi 3 ludia co sa ma pytali ci nemam ecko alebo nieco ine Ale proti gustu ziaden disputat. Keby si mam vybrat medzi Uckom a povedzme takym starym znamym Doplerom tak netusim co by som si vybral
@stevn social si aj ty, mal by to byt skor z asocial, nie? ...takze chudobnejsi clovek je socka zaujimave... Ale rozhodne lepsie, ako ked pocujem "Ty s nami nejdes? Nebud socka!"
Socka je clovek ktory sockuje, cize tahe cigarety, peniaze od kamaratov . Neznamena ze nema peniaze a nemusi byt chudobny. Ale skratka socka .
No a ktomu ucku, je prevda ze je to mensie fetacke doupe. Ale ked prides do ucka, nemusis sa obavat ze dojde nadrbkany rapper a zacne rypat. Ludia v ucku , je jedno ci to je metlak, reggae typek, skratka kazdy je priatelsky a neriesia hovadiny. Vela ludi ktorych stretavam na dakych akciach su prave kamarati z ucka.
diki wsetkym,ozaj tym niektorim co pisali socka ja som neni socka,niekto tu spominal ze nemam 19,ja mam 19 len to newipada lebo som iny ked malo som chodil niekde,ja nebywam w kosiciach ale 18km od nich,este raz dik a pokusim sa to riesit pojdem a skusim zdorowat rozumne.
sibe ti? dokedy chces este cakat?! mas 19 uz si prakticky dospely. ak ti stale nechcu dovolit tak sa skus vzopriet a nadhod to ze uz mas 19.ja vacsinu veci riesim rebelstvom-je fakt ze nie vzdy to vyjde ale risk je zisk musis si vediet aj dupnut aj ked ide o rodicov pretoze oni ta budu brat ako ich male dieta aj ked dostanes prvy dochodok rodicia uz su taki...neboj sa ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
btw,mam asi rovnaky problem ako ty
a s rodicmi heh... no povedz im ze uz mas vela rokov a ze uz musis zazit tu atmosferu povedz ze uz mas dost vela rokov a ze mal by si sa naucit zit aj v takom prostredi aby steba nebol asocial
@stevn Skor ludia, ktori sa chcu zabavit, a netvrdnut na diske s hordou 15-tok .
@mrshater nebol som tam ale ludi co poznam co tam chodia alebo chodili tak su dost fetacke socky
@stevn toto som vzdy chcel vediet Aka je definicia socky? Co som doteraz pocul, tak to ludia hovoria na tych co nejdu s davom? hmm?
Ale k veci, v Ucku som bol asi raz-dva krat a velmi ma to tam neoslovilo. A tiez pocuvam ze je z toho take fetacke doupe. Uplne ma dorazilo ked som pred Uckom cakal na par ludi a pri mne sa zastavili asi 3 ludia co sa ma pytali ci nemam ecko alebo nieco ine Ale proti gustu ziaden disputat. Keby si mam vybrat medzi Uckom a povedzme takym starym znamym Doplerom tak netusim co by som si vybral
No a ktomu ucku, je prevda ze je to mensie fetacke doupe. Ale ked prides do ucka, nemusis sa obavat ze dojde nadrbkany rapper a zacne rypat. Ludia v ucku , je jedno ci to je metlak, reggae typek, skratka kazdy je priatelsky a neriesia hovadiny. Vela ludi ktorych stretavam na dakych akciach su prave kamarati z ucka.