ja studujem v BA, a da sa povedat ze ma skolicka bavi, no priprav sa ze sa budes ucit aj cez semester vkuse, takze vacsinou tu ludia nadavaju, ze co to mame za system a blabla..
co sa tyka skusok, ak sa chces fakt dostat a nie len skusit, tak ti odporucam testy si kupit, inak asi velmi nemas sancu, viem ze sa daju kupit u nas na fakulte a ci aj inak??
ale je to fajn skola, ak ta farmacia zaujima a nie je to len preto ze - moji rodicia maju lekaren tak musim ist v ich stopach - tak sa da zvladat
Nasi su z uplne ineho cesta ...ja som jedina z nasej rodiny ktora sa ubera takymto smerom a chcela by som tam strasne ist...pocula som ale ze do BA je tazsie sa dostat ako do Brna.ty si mala prihlasku len v BA? a v tych testoch su priklady cisto len take co mozem mat na prijimackach?
prihlasku som mala len v BA, no a pojdem do tretiaku,nauc sa testy a isto sa dostanes, urcite tam budu iba tie moznosti co v knihach, aj ked my sme to mali jednoduchsie, lebo sme mali v testoch aj na skuske 4 moznosti a vy mate nejako tusim v testoch 6 alebo 8 moznosti a na skuske vyberu 4 z nich, my sme mali dokonca tie moznosti v rovnakom poradi..
hej mame tu kilometrove vzorce ale zatil sa dali v pohode, vraj ale v tretiaku je to na farcheme ina brutalita - 3000 vzorcov lieciv tak sa tesim
no to nam uz nas profak na gympnaziu hovoril to s tymi moznostami ze uz ich mame viacej.ach jo...a ako to mas s volnym casom ked si v skole alebo doma??musis sa tomu vazne moc venovat alebo mas cez den aj nejaky ten volny cas, ze si mozes niekam zajst??
a co by si konkretne chcela robit po skonceni farmacie?
neboj mam aj volny cas, nie je to take strasne ako na medine, ze od rana do vecera, a zavisi aj od cloveka poznam ludi ktori stihaju 500 veci popri skole aj takych ktori sa musia viac ucit, ale vobec to nie je take zle, ide skor o to ze ked sa zacneme porovnavat s inymi fakultami, co maju kludny semester, tak nam tie pisomky vazne lezu..
labaky mame skoro na vsetkych predmetoch, daju sa prezit akuratze mam obcas desy z tych aparatur, aby mi tam nieco nebuchlo, hlavne na chemii, inak su uplne v poho
a co chcem robit?? hmmm, vsetci znami ma uz vidia v lekarni, mne by vobec nevadilo robit ani v zentive, v kontrole, s bylinami, no ale este netusiim..
no medina zabijak ako som pocula uz od vacsiny ...ja neviem mne je blizsia farmacia ako medina a d mojom okoli nie je nikto z takejto skoly,kto by mi mohlo dat nejake info o tomto
a ucis sa tam aj fyziku ako samostatny predmet?lebo do Brna maju na farmu prijimacky aj z fyziky:/
kolko hodin priblizne tak stravis v skole cez den, ze sa ucis alebo si na prednaske alebo tak....?
noo fyzika bola v prvom semestri ale dala sa bez nejakych problemov, v 2. semestri bola fyzikalna chemia, co uz bol tak trochu zabijak, analytika je tiez dost fyzikalna, ale vsetko sa da,
profaci su fajn niektori trochu mimo, obcas si na niekoho sadnu, ale nic hrozne, na mna boli zatial vsetci fajn, ferovi, obcas mi to pride tak akoby si lem decka nedokazu priznat chybu...
no v skole to vychadza asi jak ma gympli takych 30 hodin, ale ja povacsine nechodim na prednasky, tak menej ale zavisi od rozvrhu niekedy som v skole od rana do vecera, niekedy mam volno
heh slecinky nie ste same ktore sa zaujimaju o farmu tiez sa chystam robit v juni skusky ale chyta ma panicky des z toho ze som debil a ze tie tisice vzorcov nedokazem naucit....ale snad to pride samo...a dufam ze sa tam ovsem dostanem.,...newiete je tam strasny natresk??inac pocul som ze vas dekan na jednom z doucovani vyhlasil ze sa howori ze farmacia je vraj druha najtazsia skola po jadrovej fyzike ale ze vraj to nie je pravda lebo ze farma je najtazsou skolou....tak neviem ci len strasil..alebo o com mu islo....? a taktiez som pocul ze sa u vas kupuju (nedobrovolne) nejake skusky...je to pravda??dik za odpowed...
ja som pomaly zacala s chemiou z tych knih,co som si kupila a poviem vam ze amen tma ja nechapem ludi ktori sa to niekedy dokazali vsetko naucit.to sa neda...v duchu len dufam,ze ked na tie prijimacky pojdem,ze nebudem jedina na tom tak katastrofalne
Ahojte....ja važne rozmyslam nad farmaciou v Ba..len neviem ci sa mi oplati hlasit este tento rok ked som mala na strednej biologiu a chemiu len prvy rocnik...
Mám len takú nenápadnú otázku...ak neviem kam chcem ísť na výšku a len tak v hlave mi skrsla myšlienka farmácie, je možné že by ma to tam neunudilo?? Alebo lepšie povedané...ak nemám nejaký veľký vzťah ku chémii ale zase ju zvládam...boože neviem sa vyjadriť
A ako je to s vaším voľným časom? Učíte sa nejaké siahodlhé vzorce ? Farmácia ma celkom zaujíma, len sa bojím, že by som to nezvládla..nie som ten typ, ktorý vydrží vkuse pri knihách niekoľko hodín...
Ahojte!Ja by som tiež chcela ísť na farmáciu a zháňam si podklady.Chcem sa opýtať,či má niekto info o Hradci Králové a všeobecne o podmienkach,výhodách a nevýhodách v Českej Republike a na Slovensku
ľudia ahojte aj ja chcem íst na farmáciu je tu niekto kto chodí do ba? ..stačí mi ked si kúpim tie súbory otázok na BIO a CHE ktorá sa dá kupit tuším aj na UK v knižnici či kde tam dakujem
Ahojte! Chcela by som sa spytat ci na primacky na farmaciu do BA sa staci naucit "len" tych 3000 otazok? Nic viac? ZAujimalo by ma ci to su PRESNE ROVNAKE otazky alebo ci tie skripta co ponukaju na predaj s otazkami su len priblizne pomocne podla ktorych sa clovek musi ucit. Dakujem za odpoved.
Stačí sa ti naučiť tie otázky. Na prijímačkach vyberú z toho. Myslím,že len odpovede môžu byť poprehadzované a sú len 4 možnosti,nie 6 ako v príprave. Ale otázky sú presne z tých 3000 vybraneé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
co sa tyka skusok, ak sa chces fakt dostat a nie len skusit, tak ti odporucam testy si kupit, inak asi velmi nemas sancu, viem ze sa daju kupit u nas na fakulte a ci aj inak??
ale je to fajn skola, ak ta farmacia zaujima a nie je to len preto ze - moji rodicia maju lekaren tak musim ist v ich stopach - tak sa da zvladat
kolky rok uz studujes?
a ucis sa tam aj take straasne dlhe kilometrove nazvy ?
hej mame tu kilometrove vzorce ale zatil sa dali v pohode, vraj ale v tretiaku je to na farcheme ina brutalita - 3000 vzorcov lieciv tak sa tesim
a co by si konkretne chcela robit po skonceni farmacie?
v labakoch byvate casto?
labaky mame skoro na vsetkych predmetoch, daju sa prezit akuratze mam obcas desy z tych aparatur, aby mi tam nieco nebuchlo, hlavne na chemii, inak su uplne v poho
a co chcem robit?? hmmm, vsetci znami ma uz vidia v lekarni, mne by vobec nevadilo robit ani v zentive, v kontrole, s bylinami, no ale este netusiim..
a ucis sa tam aj fyziku ako samostatny predmet?lebo do Brna maju na farmu prijimacky aj z fyziky:/
kolko hodin priblizne tak stravis v skole cez den, ze sa ucis alebo si na prednaske alebo tak....?
profaci su v pohode?ci su zakerni,zasadnuti...?
profaci su fajn niektori trochu mimo, obcas si na niekoho sadnu, ale nic hrozne, na mna boli zatial vsetci fajn, ferovi, obcas mi to pride tak akoby si lem decka nedokazu priznat chybu...
no v skole to vychadza asi jak ma gympli takych 30 hodin, ale ja povacsine nechodim na prednasky, tak menej ale zavisi od rozvrhu niekedy som v skole od rana do vecera, niekedy mam volno
ostatni ma uz asi neodradia od tohto vyboru...
tak nech sa ti dari v dalsich rocnikoch aby si to dostudovala,drzim palce
maj sa vdaka
ja sa tiez chystam na farmaciu do BA,v juny mam prijimacky..
testy sa uz ucim od februara,tak snas sa mi to podari... Ale dost sa bojim, ze to nezvladnem ... ale strasne by som sa tam chcela dostat!
Myrush,ty si chodila na pripravny kurz?
Mám len takú nenápadnú otázku...ak neviem kam chcem ísť na výšku a len tak v hlave mi skrsla myšlienka farmácie, je možné že by ma to tam neunudilo?? Alebo lepšie povedané...ak nemám nejaký veľký vzťah ku chémii ale zase ju zvládam...boože neviem sa vyjadriť
Stačí sa ti naučiť tie otázky. Na prijímačkach vyberú z toho. Myslím,že len odpovede môžu byť poprehadzované a sú len 4 možnosti,nie 6 ako v príprave. Ale otázky sú presne z tých 3000 vybraneé
Tak ako? Prijatá?