Prosím o radu. Susedia vo vedľajšom byte ho prerábajú asi od septembra.Trvá to už 4 mesiace každý deň a ktovie čo všetko tam robia lebo ten hluk sa niekedy nedá vydržať (v byte máme aj zvieratá a viete si predstaviť aké to pre nich je). Dole vo vchode nev
Pisali ste spravne na bytove druhstvo lebo je to ich starost. Inak mozete volat mestskych fizlov kedze ti maju toto na starosti ale pochybujem ze s tym nieco dokazu spravit. Ked im neotvoria dvere, tak si zeleni mozu akurat tak honit do kriza
@1 policajti nič nespravia, nam susedia jednu dobu furt bordel v noci hulakali a neviem čo tam robili a sice prišli, ale povedali im len nech su tichšie, lolky
ja by som tam skusil zavolat, to fakt kym nemas nejakeho kokota na telefone, tak vacsinou nevybavis nic. lebo oni lubia tie listy a staznosti akosi zahadne necitat a stracat.
@linn ako som pisal. Ak im neotvoria dvere (ja by som ich neotvorli ak by som videl ze tam je fizel) tak nemozu policajti nic spravit. Jedine co tam mozu dat je teoreticky pokuta ak by im dvere otvorili. A prave z toho dovodu toto riesi spravca bytovych priestorov. Ak to neriesia, tak to je blbe
A este mi napadla dalsia vec. Policajti ani nemozu pokutu za hluk dat, lebo ak viem tak na SVK nema ziadny statny organ certifikovane zvukomery, ktore by sa takto mohli pouzivat.
neverim že nevychadzaju z bytu ... kde totiž nepomáha zákon pomôže stručný rozhovor a následné riešenie, ak sa nedá dohodnúť treba to riešiť potom inak ( súkromne ) nemajú právo takto ničiť vaše ,,životné prostredie,, a vytvárať vám stres ... jednoducho treba to vziať do vlastných rúk pokial sa to inak riešiť nedá ( a spôsob riešenia je už na vás )
@7 poistky pekne povypínať, my to takto robíme zo susedom, ktorý má potrebu si 2000watové repráky púšťať na plné do 3tej ráno lebo rodičia mu išli na nočnú.
Jou nechcel by som tam bývať.. a hlavne keď by bol oco doma z práce.... ten by tam narobil bordeľ u nich že by dokonca života už len vysavač bolo čuť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ty si celé dni doma?
@7 áno som doma, do práce chodím až večer