citim sa ako sa mam citit na moj vek aspon myslim... a ked sa niekomu nepaci moje spravanie, tak nech sa nepozera, nech odide z mojej blizkosti alebo nech si zapcha usi... ja nikoho nenutim vydrzat so mnou
No napríklad dnes som sa cítila ako maximálne 5 ročná S kamoškou sme boli na štadióne, bolo teplo, ihrisko práve zavlažovali, tak sme vyzuli korčule, preskočili plot.. a bolo mokré ako myši
tak mam 15, citim sa v niektorych situaciach na 16 a v niektorych uz aj na 20 mladsia sa citit nezvyknem ani sa mladsi enechovam, ja sa skor tak zodpovednejsie uz spravam
Mňa ľudia tipujú výzorovo na 18 (to sa v podstate väčšinou aj trafia) a psychicky na 25. Aj môj priateľ mi stále vraví, že ostatné baby v mojom veku sú úplne iné ako ja. Že sú to len husičky, ktoré nevedia, čo chcú a keď by ma mal s nimi porovnávať, tak by to asi nešlo.
A ako sa vímam ja sama? Vlastne veľmi podobne. Nezaraďujem sa medzi pubertálne mladé dievčatá, lebo sa tak skrátka nesprávam. Asi som z toho už vyrástla...
ja mam 16 citim sa tak...ako kedy niekedy na 13 niekedy na 1000000....a ludia mi tipuju niekedy menej niekedy viac....jak kedy...takze ked sa to vlastne vyvazi...ono to ostava na tej sestnastke
Keď som bola vo veku 13 rokov, tak mi tipovali 15 rokov a tak som sa aj cítila, neskôr keď som mala 15 rokov tak mi tipovali tak 18 - 19 rokov. V tomto veku ani neviem ako bolo, viem že som sa cítila tak na 17 rokov, niekedy som to aj tak v rýchlosti niekomu napísala, a až neskôr som si uvedomila, že to tak nieje Teraz mám 18 a tipujú mi 20 rokov. Dúfam, že to už stúpať nebude celé to bolo spôsobené asi tým, že som mala vyspelejšie názory na svoj vek, vždy som sa vedela zaradiť do akéhokoľvek kolektívu, či už vekového alebo povahového. Mám stále rada živé, zaujímavé debaty, ktoré majú hlavu a pätu.
Ked som mala 13 ludia hovorili,ze vypadam na 15-16.Teraz sa to nastastie ustalilo a vypadam tak na svoj vek(23)Ono by to nebolo nic moc keby mi teraz tipovali 26-27 A ako sa citim a spravam?Vacsinou tak primerne svojmu veku i ked mi to obcas prepne a zacnem sa chovat jak nast rocna
citim sa tak na nedospelych 18 a chovam sa niekedy ako 14 rocny a niekedy ako 25rocny...mno haluz a vyzeram...?mmm par ludi mi povedalo aj o 2-3 roky viac ale ja to nejako nevnimam a nvm si predstavit ze by sm takto o tie 3 roky vyzeral...a naposledy ked mi bolo povedane po tom co sm ja povedal ze idem mat narodeniny tak ze "heej a kolko?" ... "22" tak sm skoro na rit padol..ze cozeee...nvm ci sm slepy ja abo ostatni
ja mám 19 za sebou ale niekedy sa hlavne názormi cítim na oveľa viac ale to može byť tým že je teraz moc oblbnutý celý svet a ľudia v ňom a na mňa to bohužial nejako nesadlo ale zas naopak niekedy sa cítim aj správam na oveľa menej jak mám
ja mam 15 a ty co ma poznaju a aj nepoznaju mi typuju 17 az 25 a to akoze haluz kto si mysli ze mam vyse 20 tak to nechapem...hh ale citim sa niekedy aj ako 12rocne devca co robi halusky ale aj ako 18 rocna rebelka ale ako kedy ale haluz je vzdy aj ked niekedy ne
haha no ja mam 15 ked som vona bavim sa s kamosmi a s kamoskami tak vtedy sa citim na 5 ale ked som doma a kecam s Werou(mojou tetou) abo s mamou tak vtedy sa citim aspon na 2 lebo vtedy rozoberame take temy ze az NO COMMENT!
mam 20 a spravam a zijem ako 25 rocny spravam sa podla toho v akom prostredi som a co momentalne situacia vyzaduje ked som s deckom na pieskovisku urcite sa spravam ako decko a ked som na pive spravam sa ako dospelak ... ale citim sa na 22 to je to najhorsie ale vedla priatelky som taky debil ze si niekedy vravim ci mozem mat vlastne sex s mojim spravanim a to legalne
hmm mam 18 a citim sa na 18..a nazory na moj vek su rozne. uz bolo aj 22 a naopak 15 hm.. mne vyhovuje mojich sladkych 18 a komu sa nelubi nech sa stara o seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ked kecam s normalnymi ludmi alebo na normalnom fore tak aj na 18
ked napriklad tu alebo so spoluziakmi, kamosmi tak jak debil na 14
citim sa tak neurcito
a chovam sa na 10-50 rokov
A správam sa tak.. hm.. neviem to posúdiť - ale myslím si že sa nesprávam sa ako malé decko.
a ja sa citim normalne na 16-17...a zevraj niekedy sa chovam moc dospelo, inokedy zas detsko
Jedine mozem povedat ze medzi ludmi okolo mna si citim od nich starsie(to bude asi tym ze su vacsi debili)
@18 @hipi - no je to možné. Začnem sa správať ako malé decko.
a obcas sa mi podari chovat nie len ako decko..ale aj ako psychopat s deckymi crtmi
citim sa na 16.
spravam sa na 16. (ved aj inteligentni, vtipni, nenamysleni, sebavedomi 16rocni chlapci su )
vyzeram na 16? neviem, nerad sa pozeram do zrkadla a sam sebe tipnut vek? divneee
ty ma musis vsade zjazidit tusim
teda no dosť často ale psst
A ako sa vímam ja sama? Vlastne veľmi podobne. Nezaraďujem sa medzi pubertálne mladé dievčatá, lebo sa tak skrátka nesprávam. Asi som z toho už vyrástla...
K téme, cítim sa na toľKo, podľa toho, Kde sa nachádzam a o čo ide
cítim sa na 17, paráda nie?
a vyzerám na 15
a mám 17
ako sa sprawam zalezi od toho aku zodpowednost mam aktualne na pleciach .. niekedy som male 5rocne dztatko a niekedy dospela zena-matka
mno a wyzeram wraj na 14 .. ked si dam swa copiky aj na 12 ale newadi .. aspom budem wecne mlada