veľmi ťažká otázka a zvolil osm si podla toho že základ mám, mám základné potreby k prežitiu naplnené čiže tu mi stresový faktor opadava trochu, ďalej mám naplnené aj nejaké ,,pohodlie,, potreby a mám nastavenú životnú úroveň tak že som spokojný aj čo sa týka pomeru čo chcem - to mám ... čo by som chcel - to by som dosiahol resp. snažil sa ... no prihliadam na to že by to mohlo byť lepšie ...
jednoducho základ je ... stresovosť životnú teda mám na úrovni asi 20-30% čo je dosť slušné ...
k dokonalosti mi už chýba iba kvalitné materiálne zabezpešenie a kvalitná sociálna väzba s osobou opačného pohlavia ktorá mi dodá psychické pohodlie a budeme môct pokojne a so šťatím predať svoj gén ďalej v bezstresových alebo takmer-bezstresových podmienkach ... teda som na úrovni približne 60-64%
Ak nad tym nejako velmi nepremyslam tak spokojny som, ved predsa mam zdravie v pohode, ktore je najdolezitejsie, dalej milujucu rodinu, super kamosov, mozem studovat, ved predsa to mohlo byt horsie, mohol som sa narodit kdesi v afrike, kde deti neziju, ale prezivaju, preto si vazim co mam a snazim sa nepremyslat nad tym moc
co ja viem...velmi rad si myslim, ze je to cele kompletne napicu. ale zase na druhej strane faktom ostava, ze mi staci este nejaky ten rocik makat na svojich vedomostiach, najst si dobry job mimo slovenska a vsetko bude v ramci moznosti dokonale. to je uz len otazka casu, nieje tam ziadne "co ak...". suma sumaru, subjektivne 30-40%, objektivne 70-90%. ale ja som celkom rad nespokojny, cize je to takto asi aj dobre.
som spokojna so svojou rodinou, rodicmi aj surodencami, hoci obcas (stale) sa nejake tie konflikty najdu...som stastna, ze patrim k tym stastnejsim co sa tyka zdravia (klop-klop) som stastna, ze mam financne prostriedky, ktore mi umoznuju spoznavat (hoci nie az tak daleke) krajiny a kupovat si oblecenie, ze mam co jest, ze ma naplna dobra hudba, ze mam vztah ku kniham...a to je asi vsetko, potom su to veci, s ktorymi nie som taka spokojna a tahaju ma ku dnu, napr. moja povaha...
Mám fakt dobrý život, som spokojná. Vynikajúci muž, vynikajúca práca, škola, budúcnosť, auto, byt. Všetko je podľa mojich predstáv. Chýba mi už len bejby, tak som dala 95%
mam nadherny perfektny skvely zivot, hlavne v poslednych dnoch prekypujem euforiou a pride mi ze vsetko je presne tak ako ma byt, a tak ako chcem, aaa proste 98%!
Momentále cca. na tých 85% ... Tých 15% je ovplvynených tým že ešte nemám vlastný byt a bývam v podnájme - čo ja fakt nechcem bývať moc dlho v podnájme.
tak 94,5% po zajtrajsku mozno 99, mozno 90, uvidi sa.
Kazdopadne, zatial vsetko, teda, aspon vsetko co je fakt dolezite slape ako ma, mam okolo seba super ludi, dost penazi na vacsinu veci co chcem, veci sa uberaju spravnym smerom. No este som nedosiahla drvivu vacsinu z toho, co sa dosiahnut chystam (aj ked k tomu smerujem) takze to nie je 100, a tak skoro nebude
No ale vlastny kon, dvaja psikovia a usporiadany love life by mi k takym 99,9% stacil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jednoducho základ je ... stresovosť životnú teda mám na úrovni asi 20-30% čo je dosť slušné ...
k dokonalosti mi už chýba iba kvalitné materiálne zabezpešenie a kvalitná sociálna väzba s osobou opačného pohlavia ktorá mi dodá psychické pohodlie a budeme môct pokojne a so šťatím predať svoj gén ďalej v bezstresových alebo takmer-bezstresových podmienkach ... teda som na úrovni približne 60-64%
aspon tžch 90% keď dám, bude dobre :S
A chcem viac diskoték lebo rád tancujem no kamaráti sú skôr na sedenie pri pive.
hmm, ako som spokojná s mojím životom... nie je to najhoršie, ale mohlo by to byť aj lepšie
Kazdopadne, zatial vsetko, teda, aspon vsetko co je fakt dolezite slape ako ma, mam okolo seba super ludi, dost penazi na vacsinu veci co chcem, veci sa uberaju spravnym smerom. No este som nedosiahla drvivu vacsinu z toho, co sa dosiahnut chystam (aj ked k tomu smerujem) takze to nie je 100, a tak skoro nebude
No ale vlastny kon, dvaja psikovia a usporiadany love life by mi k takym 99,9% stacil