Strašne veľa - ale väčšina iba také menšie akcie - na žiadnej úplne megaobrovskej akcii som ešte nebol - megaobrovskú počítam napr. Madonnu a podobne...
@mayo mozno hej a ked nie, tak raz sa urcite niekde stretneme ved vlastne som si vsimol ze uz sme tagnuti na jednej fotke obaja, tusim z ppe v ucku este v zime ak dobre pametam
Ale najlepší bol aj tak Róbert Kazík na plejbek! To keď som brigádovala ako zberačka pohárov na jednej akcii. Prisámvačku, ten chlap "odspieval" celú svoju 15 CD-čkovú diskografiu! (To som si teraz našla na gúgli)
zachvílu bude rock n rollovy attack v randali 5 oct. ludia.. LORD BISHOP !!! Guru z New Yorku odpáli stary dobry rock n roll v podobe z 90 rokov štýl.. gitara ventilátor proste
To akoze za cely zivot? Plihal, 2x Nohavica, 3x Lucka Bila (i ked z toho bolo jedno muzikal, rata sa to?), rozne s vaznou hudbou, plus nahodne zastavenie sa na Vinobraniach a podobne.. No dost, ale nevyhladavam ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A na mnohých poriadaných kafilérkou, nedobrovoľne.
Stovky! STOVKY!
jak kukam profil @mayo tak behame asi po tych istych koncertoch
možno sa aj poznáme, len o tom nevieme
Festivaly ... Kozel Klikfest Nz 2007-2008 ,Country Stopa Dudine 2009 , Podhájska fest , Street Rock Fest šurany 2008-2009
tie kúsky, keď sme niekam zabehli na chvíľu, kde bol práve koncert, nerátam...
čize Ty si bol ten hajzel, ktorý sa na mňa tlačil celý koncert?
neviem či budeme kamoši
Ale najlepší bol aj tak Róbert Kazík na plejbek! To keď som brigádovala ako zberačka pohárov na jednej akcii. Prisámvačku, ten chlap "odspieval" celú svoju 15 CD-čkovú diskografiu! (To som si teraz našla na gúgli)
ale teraz ked boli v ucku tak si tam nebol, vsak? :p uz si sa ma bal, tak si racej neprisiel, co? :p
mimo to, mal som lepší program
a ked hovoris, pravda, tiez som uz tolko krat ich videl no, ale tak mam ich rad, co narobim
a ze si mal lepsi program , tak to je uz druha vec..
- Hodokvase, kde som videla Korn A Machine Head
- Grindocre night, kde som videla kapely, ktorých mená si už nepamätám ale bolo tam toho dosť
- Marilyn Manson -