urcite nechcem zit zivot znova:/
nebo peklo je kravina
nic mi pripada strasne onicom
stanes sa duchom? skor nejakou energiou si myslim mozno:/ sak sa kazdy z nas raz dizvie
...no, ja som sa pokúsil hlasovať, a ono to tú možnosť hodilo ako koment...
nevermind...
reinkarnácia, postup do vyššieho sveta, prípadne s malými prázdninami v tom momentálnom (teoreticky nazvateľnom "nebo")... podľa toho na čo stačíš, a čo si vyberieš...
predstavujem si, že zomriem a bude ticho a uplne bezvetrie, všetko bude pokračovať dalej len ja nebudem nič počuť..Potom pojdem po oblakoch cez nebezku branu k Jozefovi a narodim sa znova, s tým že si nič nebudem pamätať..uplne vymitie mozgu, iné telo, tá istá duša...mmm
Ocistec a potom nebo alebo peklo.
A ak by som sa dostala nahodou do neba, tak by som sa rada z oblacika pozerala na zem, lebo chcem vidiet, ake vedecke vymozenosti budu o par sto rokov
Reinkarnácia? Toto je najväčší blud, je to obrovské klamstvo na ľudí pretože ľudia budú žiť zle a keď zomrú pôjdu do pekla, ale oni si budú myslieť, že budú mať ešte veľa šance na dobrý život, ale šancu nedostanú ani jednu. Život máme len jeden.
Nič, ostaneš zabudnutý? Toto je veľmi podobné ako reinkarnácia. No toto by tiež vyhovovalo hriešnikom ktorí vedia, že keď zomrú za svoj zlý prežitý život pôjdu do pekla, ale oni radšej budú tvrdiť, že už nič po smrti nie je a tak si môžu robiť čo chcú, môžu si bezstarostne užívať bez následkov, ale ako sa zmýlili zistia až po svojej smrti.
@25 kym? jednoznacne nie jednym clovekom ide o to, ze je XY pripadov, kedy si clovek podvedome pamata urcite miesta, urcite veci, vone, pocity... mozme to nazvat aj deja vu..to znamena, ze uz niekedy nieco tomu podobne prezil, ale nemoze si presne rozpomenut co, vzhladom na to, ze astralne telo sa po smrti od mentalneho oddeluje..ale iste pocity mozu pretrvavat...
noo...som "veriaca" čiže mala by som povedať že nebo-peklo...lenže nie som si istá čo bude..takže neviem...však raz sa to dozviem...snažím sa nad tým nerozmýšľať pretože myslím že ma to zbytočne zaťažuje...a terba si užívať žvot no nie???
@nebopeklo Vidím že máš medzery čo s týka reinkarnácie. V nej sa nehovorí o tom že keď budeš zlý nepostihne ťa trest. Tam ide o to že na konci tvojho života sa tvoje dobré a zlé skutky dajú na váhu a keď budú prevažovať tie dobré postúpiš na vyššiu úroveň myslenia až nakoniec dosiahneš raj. Ak budú zlé pojdeš na démonské planéty a to je v podstate to čo peklo. Reinkarnácia sa naskytá iba v prípade keď sú tvoje skutky približne vyrovnané a tak pojdeš znova na nejakú planétu (je ich nekonečné množstvo ako i duší) + ak tvoje skutky boli viacej na strane zlej ale napriek tomu to zase až na tie démonské planéty nie je, narodíš sa z nejakým postihnutím, do zlého prostredia, a naopak keď tvoje skutky boli dobré ale nie až tak na ďaľšiu úroveň narodíš sa v dobrých podmienkach bohatých rodičov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nebo peklo je kravina
nic mi pripada strasne onicom
stanes sa duchom? skor nejakou energiou si myslim mozno:/ sak sa kazdy z nas raz dizvie
...no, ja som sa pokúsil hlasovať, a ono to tú možnosť hodilo ako koment...
nevermind...
reinkarnácia, postup do vyššieho sveta, prípadne s malými prázdninami v tom momentálnom (teoreticky nazvateľnom "nebo")... podľa toho na čo stačíš, a čo si vyberieš...
A ak by som sa dostala nahodou do neba, tak by som sa rada z oblacika pozerala na zem, lebo chcem vidiet, ake vedecke vymozenosti budu o par sto rokov
Nič, ostaneš zabudnutý? Toto je veľmi podobné ako reinkarnácia. No toto by tiež vyhovovalo hriešnikom ktorí vedia, že keď zomrú za svoj zlý prežitý život pôjdu do pekla, ale oni radšej budú tvrdiť, že už nič po smrti nie je a tak si môžu robiť čo chcú, môžu si bezstarostne užívať bez následkov, ale ako sa zmýlili zistia až po svojej smrti.