idem do MMCčka na slobodku a ohromne sa teším na trinásťročných, pod obraz spitých emákov prezlečených za anime postavičky, ktorý sa tam budú premávať, nakoľko v randáli je nejaká helovínska kokotina každoročne.
a som znechutená keď vidím (už od stredy btw) decká a hlavne pubertálne decká v maskách, lebo sme na pojebanom Slovensku, kde žiadny helovín neexistuje a väčšina z tých ľudí ani len netuší, kde má ten sviatok korene a o čom vlastne je
doma, so seriálmi, v posteli, lebo ráno idem na dvanásťhodinovku do práce....vlastne aj v nedeľu....
ale!
možno budem piecť tradičný americký apple pie dojdide na koštovku kľudne
mám aj segedín, čerstvý
Budem do 2 rano kukať anime a pomedzi to hrať hry.. asi ArcheAge a ak spolužiak nepôjde von tak CS:GO par hier.. inak len Anime, samota a hudba.. vlastne ako vždy.
halloween ci nie, mne sa paci, ked sa ludia pohraju s maskami a su kusok kreativni, odviazanejsi .... a mile na tom "sviatku" (tiez to neuznavam) su dve veci :
- ludia sa viac zaujimaju jeden o druheho, prihovoria sa
- vacsina tych "party" ma rockovu tematiku (to mozem)
ja som napr. bol v "maskach" s kamosmi, aj ked nebol halloween, ale len tak proste v nejaky piatok, (ludia sa divili, ale tak I dont care)
a inak vcera som bol na fajnom impro. vystupeni nejakej skupinky v podniku, dostal tam painting celej tvare zdarma potom a potom sme striedali podniky,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
:happy:
kazdopadne suhlasim s @1 a nejdem preto ze je akoze ten sviatok, ani nejdem v ziadnej maske, len proste idem von
@elemia aj princa ti treba?
a som znechutená keď vidím (už od stredy btw) decká a hlavne pubertálne decká v maskách, lebo sme na pojebanom Slovensku, kde žiadny helovín neexistuje a väčšina z tých ľudí ani len netuší, kde má ten sviatok korene a o čom vlastne je
Bol som ale cez týždeň aspoň na troch predHalloweenskych, a bolo mega fajn
ale!
možno budem piecť tradičný americký apple pie dojdide na koštovku kľudne
mám aj segedín, čerstvý
tak, tak, je to smutné
a pustim si Shreka!
Ta ty len paríš WOWko
- ludia sa viac zaujimaju jeden o druheho, prihovoria sa
- vacsina tych "party" ma rockovu tematiku (to mozem)
ja som napr. bol v "maskach" s kamosmi, aj ked nebol halloween, ale len tak proste v nejaky piatok, (ludia sa divili, ale tak I dont care)
a inak vcera som bol na fajnom impro. vystupeni nejakej skupinky v podniku, dostal tam painting celej tvare zdarma potom a potom sme striedali podniky,