Chémia. Máme ju prvú aj v utorok, aj vo štvrtok a to proste ľudia len sedia, hľadia do blba a odpočítavajú minúty, lebo nikto ničomu nerozumie, vôbec nevie o čom sa točí a ona aj tak len rozpráva o zbytočnostiach, o tom, ako nám IUPAC komplikuje život a tak ďalej.
Alebo aj dvojhodinovka AJ hneď ráno v stredu.
A to keď má človek takýto začiatok už má pocit, že ide domov a nie, že má ešte 5/6 ďalších hodín :/
@n0win0u ja by som ti priala zazit nasich fyzikarov mame dvoch jeden chytil zachvat ze co to mam za prizvuk /zahorak/ a ze ako zatahujem tak som ho poslala niekam ze ja som hrda stredoslovenka ja mozem. a druhy? s tym mame zasadne nulte a prve a smrtelne vazne TAK monotonneho cloveka som este nezazila to ani on sam nechape co hovori
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo aj dvojhodinovka AJ hneď ráno v stredu.
A to keď má človek takýto začiatok už má pocit, že ide domov a nie, že má ešte 5/6 ďalších hodín :/
Viac by sa našlo.
Ale väčšinou si nájdem zábavku.
ale nudiť som sa kardinálne zvykla na biológii, to bol hnus.
@kayliopka k tomu treba lasku k tomu predmetu
Geografia! Rozhodne! A ešte s ňou máme vlastne aj "varenie", etiku a triednickú. Takže tak.
Možno na biologií v maturitnom ročníku bývalo mrtvo, ale to preto, že nás tam vždy ostalo asi len 5 semináristov a ostatných pustili domov.