u mňa bola základka úplný des - samé vypatlané decká, ktoré si mysleli že dospejú pri slopaní od 12tich a sexe od 13tich... Teraz to je celkom vpoho, sme najhoršia trieda na škole, čiže je tam sranda a nemáme tam ani veľa kockáčov, takže som spoko
na zš mi bolo posledné 3 roky super, ak si odmyslím niektorých učitelov a niektoré predmety...v triede bola sranda stále, každý deň spolužiaci nejaké pičoviny vymýšlali, také ešte "na úrovni" a mala som super partiu, ale po skončení ZŠ to už také dobré medzi nami bohužial nebolo a menej sme sa videli už...prvý rok na strednej oničom, ale trieda sa dala zniesť ešte, no teraz druhý rok v inej triede medzi deckami 15-16 ročnými, aspoň keby sa normálne správali tak nepoviem...ale počúvať cez prestávky ako si z mobilu púšťajú Lady Gaga a podobné sračky...no coment :/
na základke som sa najlepšie asi zabával a mal som aj celkom solídnu partiu okolo seba s ktorou sme chodili von etc. etc. etc.
stredná bola kvalitná čo do celoškolskej úrovne, hlavne odpadla hrozba šikana od starších no ľudia s ktorými som chodil stáli poväčšine za piču
vysoká je to pravé orechové... všetko dobré sa začalo až vstupom na výšku - je paradox že to hovorím práve teraz keď tak strašne nadávam na všetko okolo výšky (bc.)
na zakladnej (1.-4.) to nebolo az take dobre,miestami hej,ale par zlych spomienok..tu na strednej (8rocne teda) je lepsie, tolko zapotov a tak aj ked kopa hadok triednych,ale aj to treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Stredna bola ku koncu fajn. Vratil by som sa.
Vyska .... no aj tam bolo fajn.
ale ked sa tak zamyslim, ako aj za gymplom mi bude smutno! ale len za spoluziakmi
stredna, to bolo uz inee ..to co sme my stvarali, to sa fakt neda ani vymysliet ...tam by som chodil aj dozivotne
no, a teraz vyska sa tiez ubera tym spravnym smerom ..este aj prekona strednu mozno
stredná bola kvalitná čo do celoškolskej úrovne, hlavne odpadla hrozba šikana od starších no ľudia s ktorými som chodil stáli poväčšine za piču
vysoká je to pravé orechové... všetko dobré sa začalo až vstupom na výšku - je paradox že to hovorím práve teraz keď tak strašne nadávam na všetko okolo výšky (bc.)