Do pice tak toto su uz otazky.. Navod ako a kedy sa mas ist vysrat nepotrebujes? Mozem ti k tomu pribalit aj prirucku "Moje prve utieranie riti" a ak sa ozves medzi prvymi, dostanes k tomu aj toaletak.. happy sranie
paana... to je fakt otazka toto... ja si myslim, ze najlepsie je tak na 49 rande, ale iba v pripade, ze je spln...a ked spln nieje, musis si zistit, aka je konstalacia hviezd a planet, ci ti praje alebo nie... skus najst nieco na www.google.sk ...
Jezis ale fakt, ja uz normalne nemozem. Dnesna pojebana mladez je uplne s toho internetu v pici.
Ja normalne cakam, kedy sa zacne jebavat cez internet. To bude uplne najlepsie, nezasexujeme si ? Jasne pripoj sa na icq ? A mas nejaky anti sperma vyrus aby som neotehotnela ? Jasne mam NOD32 mozme ist nato ......
Kurwa kurwa kurwa.
Normalne nervi,
dnesne deti sa pytaju od toho ako zaujat potencionalneho partnera, ako ho pozvat na rande, kedy mu dat prvu pusu, kedy mu povedat ze s nim chcem chodit, ako mu to povedat, ako mu dat pusu, ako naznacit ze chcem viac, az po to kedy s nim maju prvy krat trtkat, co na to secko potrebuju, ci ich to bude prvy krat bolet, ci neotehotneju, az po to ako sa s nim rozist, alebo ako sa odlubit lebo ma hejzel nechal atd atd.
Ked to dame setko do kopy tak s toho mozme spravit prirucku.
Nechapem vas jebnute deti, fakt ze nie.
Ja ked som zacinal so vstahmi zo zenami uz tak viace, to som bol medzi deviatim a prvim rocnikom na strednej. A bavilo ma to, na setko som prisiel sam, secko som pochopil sam. Do pice. A vy ?
Jak u jebnutych, na secko sa musime pytat len aby sme nemysleli nasimi jebnutymi hlavami.
...aj ja aj ja ja ja ja sa chcem spitat, hlasym sa pekne, mozem? tak teda kedy mozem prviykrat podpalit frajerove gate? a je to vhodne ked som Emo? dakueeeem za odpovede, cmucik celemu sveticku, xixi mixi...do kupelky po nožíček
No nech sa informujú ako čo treba ale mne osobne vadí, že nepohľadajú. Protože takýchto tém bolo asi všade už milión. Postačí google a na túto otázku máš odpoveď...
- inac som pocul ze sa tomuto sposobu hovori skratene "NA SPEKULANTA"
A naco mam nervi ? Lebo dnesna mladez je tupa jak tacky. Normalne sa neskor bojim splodit dieta.
O com je to take lovenie zenskej, ked mi seci povedia setko Preboha, ved podla mna na kazdom vztahu je najkrajsie to zaciatocne natahovanie a prve tyzdne vztahu A ne kurwa, jak mam toto, jak mam toto. Nakopal by som vas do hlavy.
ja súhlasím jednoznačne s Tommymhotom, takéto diskusie sú o ničom ,nezakladajte diskusie len preto aby ste mali vlastné ,je to o piči takéto prijebané otázky odpovedz si nato sama ,je to individuálne to ti je hádam jasné tak sa nepítaj kokotinky..ok? pa
Prvá pusa? Ortodoxn veriaci až po svadbe a tí normálni, kedy budú cítiť také napätie medzi sebou a chuť dotknúť sa perami toho druhého. Na to sa nedá stanoviť čas!
ty si riadne duta.........ako neaka hadica..ty kokos..no najlepsie by bolo asi na 101 ale tak ak sa ti ce cakat mozes pockat na 121...vraj to je vtedy najlepsie..ale nezabudni na sex cakaj na 125 214 rande...dobre?? oooooze...blbeee detiska...achh
no tak je neviem ak mi je nejaka babena sympaticka, tak nevidim dovod na to aby som cakal na nejake rande........podla mna by mala padnut uz pred rande
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Tommyhot: nemas aj ine navody?
ALEBO NA TO SKUS PRIST SAMA
Ja normalne cakam, kedy sa zacne jebavat cez internet. To bude uplne najlepsie, nezasexujeme si ? Jasne pripoj sa na icq ? A mas nejaky anti sperma vyrus aby som neotehotnela ? Jasne mam NOD32 mozme ist nato ......
Kurwa kurwa kurwa.
Normalne nervi,
dnesne deti sa pytaju od toho ako zaujat potencionalneho partnera, ako ho pozvat na rande, kedy mu dat prvu pusu, kedy mu povedat ze s nim chcem chodit, ako mu to povedat, ako mu dat pusu, ako naznacit ze chcem viac, az po to kedy s nim maju prvy krat trtkat, co na to secko potrebuju, ci ich to bude prvy krat bolet, ci neotehotneju, az po to ako sa s nim rozist, alebo ako sa odlubit lebo ma hejzel nechal atd atd.
Ked to dame setko do kopy tak s toho mozme spravit prirucku.
Nechapem vas jebnute deti, fakt ze nie.
Ja ked som zacinal so vstahmi zo zenami uz tak viace, to som bol medzi deviatim a prvim rocnikom na strednej. A bavilo ma to, na setko som prisiel sam, secko som pochopil sam. Do pice. A vy ?
Jak u jebnutych, na secko sa musime pytat len aby sme nemysleli nasimi jebnutymi hlavami.
dnes mám dobrú náladu, Zipporah
It : Suhlas najlepsie je na vsetko prist sam.
Ako si vyhonit
Ako si vyhonit lavackou
Ako si vyhonit lavackou z popod nohy
moj najoblubenejsi: Ako si vyprstovat kakac
Ces volaky?
Ja by som chcel tento
"Ako si vyhonit lavackou z popod nohy"
- inac som pocul ze sa tomuto sposobu hovori skratene "NA SPEKULANTA"
A naco mam nervi ? Lebo dnesna mladez je tupa jak tacky. Normalne sa neskor bojim splodit dieta.
O com je to take lovenie zenskej, ked mi seci povedia setko Preboha, ved podla mna na kazdom vztahu je najkrajsie to zaciatocne natahovanie a prve tyzdne vztahu A ne kurwa, jak mam toto, jak mam toto. Nakopal by som vas do hlavy.
1. Date si dole nohavice, picoviny nam netreba
2. Sadnete si na ruku aspon na pol hodinu
3. Labuznici si na nu mozu aj prdnut, plyny pomozu rychlejsiemu znecitliveniu ruky
4. Po pol hodine si vytiahnete ruku z pod riti
5. Date ruku popod lavu nohu, dobre je sediet na postely, aby ste si nohu mohli vylozit.
6. Chytite svoj instrument a trepete s nim jak o zivot
Uzasneee, jak od cudzeeho..
Pekny navod pre chalanov... ale nemas ho z nejakeho filmu??
Seina: mmm sak ak mas kkt mozes ist na vec
1. Oslintat prst
2. Strcit do kakaca
3. Nenatrhnut crevo
4. Byt vsetci spokojni
Prvá pusa? Ortodoxn veriaci až po svadbe a tí normálni, kedy budú cítiť také napätie medzi sebou a chuť dotknúť sa perami toho druhého. Na to sa nedá stanoviť čas!
...:::VŠETCI:::...
Dnes asi málo kto ovláda banálne veci.
1. Vytiahla cicina
2. Namierila brucho
3. Posteklila pazucha
4. Nacikala do vzduch
5. Padla cikacka brucho
ja chceem este navod nejaky =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D