+ je podla vás vhodné k obleku v ruke taška(igelitová,ale nie tesco),nejaká normálnejšia tmavej farby? Alebo v čom prepraviť potrebné veci ako knihy a pod. ?
na maturitu som chodil v obleku pesi, na skusky chodim aj v pyzame pomaly, tam je to jedno, na prijimackach som este nebol tusim na ziadnych
hentie knihy si prepravuj kludne aj vo furiku, to ma kazdy u pici proste kym nenaklusas pred komisiu s tou igelitkou na hlave tak im to nejak vadit nebude
@fxx ja tiez v obleku vyzeram debilne ked tak,tak tie nohavice este v pohode,ale zakasana kosela a sako cez to...radsej len nejaku tu koselu s kratkymi rukavmi
@fxx tašku cez plece ak chceš byť menej formálny. Ak chceš byť formálny a v súlade s etiketou, tak pekná kožená "aktovka" do ruky alebo kufrík. Proste by sa to malo niesť tak v ruke
Ale ja som šiel normálne embéčkou do školy a mal som tašku cez plece
ja som si dal normalne ruksak na chrbat a siel som si v obleku
@etelnair ja mam blbu postavu do saka som mal problem si ho kupit vobec...ak mi nebolo uzke,tak dlhe a dat si usit uz nebol cas...nohavice sa mi fajne nosia.take akurat su
.. akože som úprimne rada, že nie som chalan lebo už minule som sa zamýšľala nad touto problematikou a teda neviem jak by som to vyriešila (ale igelitkou isto nie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hentie knihy si prepravuj kludne aj vo furiku, to ma kazdy u pici proste kym nenaklusas pred komisiu s tou igelitkou na hlave tak im to nejak vadit nebude
Ale ja som šiel normálne embéčkou do školy a mal som tašku cez plece
@etelnair ja mam blbu postavu do saka som mal problem si ho kupit vobec...ak mi nebolo uzke,tak dlhe a dat si usit uz nebol cas...nohavice sa mi fajne nosia.take akurat su
@bluepanter tak ako etelnair vraví,nič také nemám a ani si kupovať nebudem rozmýšlam o tom ruksaku na chrbat
ale u mňa zatial vyhráva,videl som už nejedneho v obleku a v ruke mal tašku,a pokial to nie je tesco taška...