@Carrie Čítam to preto lebo je to tu na to aby som to čítal, reagujem na to lebo to tu dala aby som na to reagoval a reagujem tak ako reagujem preto, lebo to píčovina fakt je...
@Pernik aha, pokiaľ viem je to jej vec čo ona píše..a ty sa nemusíš hrať na Kinga a na múdreho, koho zaujíma tvoj názor že je to píčovina podľa teba?? buď človek je normálny a keď sa mu anketa nepáči tak to bude ignorovať, a nebude to čítať, alebo je ten človek nenormálny a bude nadávať a mudrovať..myslím že patríš k tej druhej skupine...
a vzhľadom na to že som si dovolila otvoriť ústa tak budem aj ja tá pi*a podľa Teba
@Carrie Ano, ale tým, že tu založíš diskusiu musíš podvedome počítať s tým, že nie všetky príspevky budu podľa tvojho gusta. Pokiaľ ťa môj názor nezaujíma tak ho nečítaj a ignoruj.
To či si ty o mne myslíš či som normálny, alebo ma vôbec nezaujíma, ale neriešim to
@Dconan Prepáč, ale keď tu je za týždeň 5 tém typu "Koľko je 6x2?", "Keď príde do krčmy nekonečno veľa ľudí a každý si objedná liter piva, koľko piva si objednajú?" tak vážne pochybujem o ich normálnosti a hlavne o normálnosti ľudí, ktorí sa tomu zastávajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a vzhľadom na to že som si dovolila otvoriť ústa tak budem aj ja tá pi*a podľa Teba
To či si ty o mne myslíš či som normálny, alebo ma vôbec nezaujíma, ale neriešim to