hojsa, mám problém s mojim notbookom hp 530 (ram 1giga, grafika intel 256?), chcel som si tam zahrať nejaké staršie klasické hry, mafiu, call of duty 2 a hups, nejdú spustiť.. Skúsil som nainštalovať ovládače k patetickej inteláckej grafike ale stále nič.
No mojmu bratovy som instaloval Call of Duty 2 na notebooku Fujitsu Siemens (CPU 550 ,765GB RAM,SiS Mirage 3 Graphics) no ale ta graficka je integrovana tak to neslo ale Far Cry no slo ale v hre grafiku dojebalo. Ale PC hry na notebooku nie su stavane. No fakt newem skus pozret diagnostyku na directX este by si mohol napisat aky mas operacny system potom poradim viac...
ked mas windows nainstalovany original od vyrobcu, aj v tom moze bit chyba. naviem preco ale co poznam, tak vela ludom robia od vyrobcu predinstalovane OS problemy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@2 nj, hardware by mal stačiť s prehľadom ale na xp čku mi mafia aj call of duty išli (na desktope) tak neviem prečo by tu nemali ísť..
môžem skúsiť ten directX..ktovie či tam je