Na prázdnej ulici večer ťa napadne človek - čo by si robil?
oukej, v rýchlosti... pred rokom sme sa presťahovali z Košíc do malej dediny v okolí a ako to už býva, ľudia z dediny nemajú veľmi v láske prisťahovalcov z mesta. situácia: večer som išiel na zastávku na bus do KE, ulica úplne prázdna, tma... mal som slúc
neviem nestalo sa mi to a ani nechcem aby sa mi niečo také stalo a preto robím opatrenia, napríklad také, že len málokedy chodievam v noci sama domov..len výnimočne a aj to sa bojim... :/ ...dúfam že to budeš mať v buducnosti lepšie ..dávaj si pozor.....
Ono sa vždy vyskytne exot,čo si myslí,že je miestny šef,ale hlavne nedať sa,musíš si vybudovať rešpekt a autoritu,a BOJUJ,MÁŠ ROVNAKÉ PRÁVA AKO ON!!!!...DO BOJA ZA ČESŤ A CHRABROSŤ SLOVENSKÉHO NÁRODA!!!
ja nosím nôž, len prednedávnom mi niekto povedal, že by som sa mohla dostať do basy, keby som ho použila v sebaobrane...ešte som si nekúpila sprej na sebaobranu...ale tak, raz sa mi stalo že ma za bieleho dňa jeden "čárny prisťahovalec" napadol...tak som sa bila ako som vedela...nikto by ma aj tak nepočul, keby som kričala a nebol na to čas...
Moji bratranci k nám cez leto prišli z Čiech na prázdniny a večer šli do miestnej krčmy a cestou domov ich napadli asi štyria alebo aj viacerí dedinčania ktorých som aj poznala takže viem že takýto magori sú.
No ja neviem čo by som robila, pravdepodobne by som bežala ani by som sa nepozrela kto to je a čo chce.
stalo sa mi niečo podobné. teda nieže by ma niekto napadol ale očividne mal niekto na mňa chuť. našťastie som to uhrala ale odvtedy chodím sama potme fakt len, keď je to najviac nutné a aj to vždy s niekým telefonujem. a spolieham sa na to, že viem dosť dobre behať.
takže utíkej, defko
a odporúčam, nechodiť so slúchatkami v ušiach po nociach, vnímaj okolie. budeš lepšie pripravený, keby ťa išiel niekto napadnúť. bráň sa! alebo sa obráť na vyššiu mocnosť
no bol to ten dnes veľmi rozšírený typ - vyholená hlava, už keď ma chytil pod krk tak som pochopil, že biť sa nemá zmysel a keby som aj mal kaser a podobne... čo to vyrieši? keby som ho aj zbil? to by som už nemohol vyjsť ani na ulicu... ale naviac ma dostalo to, že vlastne som sa aj snažil zastaviť auto, aj autobus odošiel... proste prázdna ulica a ja som bol bezmocný
najprv sa snazil ukecat, ked nic branil, ked by som videl velku presilu usiel ... nestalo sa mi este, iba raz ma chcel v BA napadnut typek s nozikom, ale ked doostril sfetovany zrak a zistil, ze mi pozera do hrude a mam 2x viac vahu ako on, tak si to rozmyslel
Našťastie pri mojom zjave takéto problémy nemám.Roky som robil vyhadzovača a s takým smradom by som riadne pozametal ulicu. A zatiaľ stále platí že najlepšia obrana je útok. Vtedy sa hentaký pripitý debil zvykne posrať.
tiez ked som sa prestahoval sa mi stalo nieco podobne, napadol ma jeden pripity asi 15 rocny fetak a nakoniec to skoncilo tak ze este som ho donutil vyzliect si nohavice, znie to asi divne
ale pre taketo pripady nosim pri sebe takeho stareho sovietskeho mazlicka.
našiel by som si v tej dedine kamarátov... a určite by som sa nim nenechal tahat a nestopoval auta vyriešil by som to ručne stručne ale to asi nemáš v povahe
nebolo to sice v noci na prazdnej ulici, ale na mna si dokonca trufli za bieleho dna..prisli asi 6 naraz, lebo ved 1 by predsa nebol taky frajer, zacali sa mi vyhrazat, drgat do mna a podobne a ked som im ukazal, ze sa ich nebojim a slovne som sa dokazal branit a oponovat, daco zareptali v zmysle (boli vychodniari): ta sebe davaj dobry pozor, ze by se to neopakovalo a zeby si nedostal, a odisli..
bolo to kvoli tomu, ze jeden fagan si vyskakoval na mojho brata a bil ho, tak som za nim zasiel a dohovoril mu, nech to nerobi a bla bla..ziadne vyhrazanie, len bezne dohovaranie a on si na mna na druhy den zavolal svoju mafiu zo sidliska v 3x vacsich vetrovkach, ako je ich cislo s nohavicami s rozporkom niekde pri clenkoch..
ja sa nestačím diviť ale v živote som nepočula že by sa niečo podobné u nás v dedine stalo nejakému ,,cudziemu,,.. radšej veľmi nechcem rozmýšľať čo by som robila v takom prípade ale vždy nosím so sebou sprej...
Dobre, takže moj návrh je buď bojový šport alebo zbraň. To je jediné čo pomôže. Alebo ísť ešte s niekým, čo je taký "Rambo" a vysvetlí tomu opilcovi, že nemá si začínať s luďmi z mesta.
@strejdabob ze ta dajaky spity debil napadne neznamena ze ta vsetci nemaju radi bo si z kosic .... nerob zo seba obet dobre, debil kosicky .... presne taky ste vy ... kazdeho kto neni z kosic ... presnejsie byva vychodnejsie od kosic a pride tam, napr na skolu .... povazujete za sedlaka, debila, gadza, mantaka .... kosice pupok sveta, kosicania - naj ludia na svete .... mal ti taku prijebat zeby si nevedel jak sa volas, hajzel kosicky smradlavy
@rothschild stálo sa mi to tu dvakrát s dvomi rôznymi ľuďmi a obidvaja začali s tým, že tu nemám čo robiť, lebo som z košíc a oni tu sú od narodenia... ja mám rodinu na východe, poznám tam kopu dobrých ľudí, ale nie sú to vyholené hlavy, čo na ulici skáču do koho sa im zachce... a keď sa hocikto pozrie, že čo si tu napísal, tak ani nemusí vedieť skadiaľ si, hneď mu je jasné, že si kokot
Záležalo by od toho, aký by bol veľký Reálne sa neviem biť a som dosť malá, ale ak by k tomu prišlo, nejakú ranu by som dokázala uštedriť, keďže vďaka tréningom mám trochu sily. Ak by sa dalo, tak by som utekala. Ešte keď vravíš, že bol pripitý, tak by nemal šancu ma dobehnúť.
už sa neraz stalo, ignorujem, zrýchlim chôdzu, väčšinou je to bohužial tak, že si väčšina dovoľuje, viem že nemám takú silu ale niekedy sa slovne bránim, no oni stále hľadajú zamienku, navyše aj keď dotyčných zbijete, nemôžte výjsť ani vonku bez toho aby vás nedokopala nejaká partia ešte vo vyššom počte.
@vlado905 paralyzer by som nekupoval a ked blbo fuka vietor tak kaser ti tez moc nepomoze ja mam teleskop vzdy po ruke a rozmyslam ze si kupim aj boxera je to mensie a sikovnejsie
@strejdabob a ja osobne stalo sa mi to veľa krát a určite ak by som sa dostala do hádky nehádať sa mať ich v paži ale ak už ťa budú chcieť udrieť stačí sa pozerať na úder a vykryť a pri tom aj sledovať či ten človek udiera len tak halabala alebo či fakt má postreh ak ho má môže byť maličký a skončil si ale ako náhle zatvára oči je slabý a môže to byť hocikto aaa ak ťa napadne skupina tak toho hlavného kedže večinou začína ubrániť sa jeho útoku (vykryť) a omráčiť stačí na pár sekúnd a ostatný sa zľaknú a ešte facka bolí viac ako päsť píšem len zo skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
To bude tým ... My máme prisťahovalcov radi
,lebo ludia su v mojich usekoch vzdy zalezeni doma...ale pre istotu mam pri sebe nejaku chladnu zbran
No ja neviem čo by som robila, pravdepodobne by som bežala ani by som sa nepozrela kto to je a čo chce.
takže utíkej, defko
a odporúčam, nechodiť so slúchatkami v ušiach po nociach, vnímaj okolie. budeš lepšie pripravený, keby ťa išiel niekto napadnúť. bráň sa! alebo sa obráť na vyššiu mocnosť
ale pre taketo pripady nosim pri sebe takeho stareho sovietskeho mazlicka.
bolo to kvoli tomu, ze jeden fagan si vyskakoval na mojho brata a bil ho, tak som za nim zasiel a dohovoril mu, nech to nerobi a bla bla..ziadne vyhrazanie, len bezne dohovaranie a on si na mna na druhy den zavolal svoju mafiu zo sidliska v 3x vacsich vetrovkach, ako je ich cislo s nohavicami s rozporkom niekde pri clenkoch..
tiez z mesta sme sa prestahovali na dedinu.. ale mna zatial napadli tie spinave kurvy ciganske..aj teraz ked som vystupil z vlaku tak nieco hustili...
ale s bielymi nemam problem..
inak radsej pridem domov z vonku rano ako s poslednym spojom,resp.po tme..