bielou sa farbiť NEDÁ! to vám povie ktorákoľvek kaderníčka, jedine ak by ste použili niekoľko krát najsilnejší peroxid, ajtak by to nemuselo chytiť na bielo iba na blond.. - alebo klasika - bielitko ja osobne keďže mám ryšavé vlasy, dala by som čiernu alebo modrú
teras mám akurát ružový šampon...ale moc mi to nechytilo..akože iba melír.. nie som spokojná je to ako červená ..a ani to nieje videť mals som si račej kupiť tú fialovú
Kúpila som si zmývateľnú farbu (cez prázdniny si občas napatlem na kotrbu niečo zmývateľné)...po štyridsiatich minútach poctivého sedenia s tým svinstvom na hlave (ktovie prečo to bolo jedovatofialové) som si opláchla vlasy a mali takú istú farbu, ako predtým.
Filozofický výkrik do tmy: WTF?!
yuuuy xD vsetky z moznosti som mala minimalne na pramienkoch xD a the best of bola fialova a modra..... ale nie modra ze modro cierna ale taka neon modra x) odporucam x)
k tej BIELEJ, to je tak že sa to prv odfarbí na najsvetlejšiu blond a potom sa to nafarbí na bielo s nejakým šampónom alebo oxidačnou farbou, a určite po tom vlasy nevypadajú ak sa to robí samozrejme odborne,
@narazuvzdornaa prosím ťa aký odtieň to bol? lebo už sa našlo pár expertiek ktoré si kúpili nejaké blond či svetlé odtiene hnedej dali si to na svoje fajne tmavé vlasy a čudovali sa že im to nechytilo, keď vzadu na škatuľke je jasné vidieť že na akých vlasoch to chytá najlepšie a ak ide o tvrdý a ťažko preparovateľný vlas tak není čudo že nechce prijať nejaký farebný šampónik, neviem čo si všetci myslia že im to chytí presne tak isto jak tej tetke na krabičke
@schizofrenik , na blond by som sa nikdy nefarbila, bŕ.Farba bola čierna (písalo sa na tom neviem aká modrá, ale proste čierna s odleskami do modra), prirodzene mám vlasy svetlé (viď fotoalbum) a nechytila vôbec, ani na vlásku.
By the way máš brutálne vlasy, hlavne s tým tmavým obočím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Filozofický výkrik do tmy: WTF?!
@narazuvzdornaa prosím ťa aký odtieň to bol? lebo už sa našlo pár expertiek ktoré si kúpili nejaké blond či svetlé odtiene hnedej dali si to na svoje fajne tmavé vlasy a čudovali sa že im to nechytilo, keď vzadu na škatuľke je jasné vidieť že na akých vlasoch to chytá najlepšie a ak ide o tvrdý a ťažko preparovateľný vlas tak není čudo že nechce prijať nejaký farebný šampónik, neviem čo si všetci myslia že im to chytí presne tak isto jak tej tetke na krabičke
By the way máš brutálne vlasy, hlavne s tým tmavým obočím