Podla mna cim pomalsie tym krajsie a ja prve rande vnimam ako totalnu otukavacku...urcite by som nic extra nerobil Nie na prvom...teda nie z mojej iniciativy
vsetko to zalezi od toho s kym idem na to rande. Jedno dievca moze byt hanblive a ledva je pusa no ine moze byt akcne a moze byt aj sex. Je to individualne. Z rande nemusi byt vztah.
@johnny89 to ze tam chybaju smajliky neznaci ze to nie je ironicky napisane..
jasne ze ludia si to citat nebudu.. je lahsie zakladat taketo hluposti..
ale aspon krasne vidiet, kto je uz zrely a kto nie.. lebo jedni sa to pytat nemusia a ti druhi sa to sice pytaju, ale popravde mali by si dat este pohov aspon na par rokov.. kym si neuvedomia, ze zivot nema navod..
najlepšie je ked to vlastne ani rande nemá byť...ale nakoniec sa to v podstate ako rande vyvinie a najkrajšie je to ked vám dochádzaju slová a vy len dufate že vás už konečne pobozká.....
čakať sa vačšinou oplatí nie je sa do čoho hrnúť, čím skor a čim iac dovolíš tym rychlejšie vsťah skrachuje....s mojou doterajšou laskou sme začali v prvý den "pusou na dobru noc" len taku letmu na pery, a to bol teda hrejivý zážitok ...jaaj ako krásne sa na to spomina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
194 komentov
a ved popripade, este vzdy sa da ist potom na potrat..
lol...
nebolo by lepsie @tomas aby sa na birdzi spravil faq ( ako sme o tom kecali s @insomnya .om) napriklad k tejto teme..
si myslim, ze ludia potrebuju vediet presne..
1.co si dat na seba, ked idu na rande (kino, park, divadlo..)
2.ako sa tam maju spravat
3.co vsetko si mozu dovolit ked je to "len kamarat" "nieco viac ako kamarat" "nadejny otec/matka ich deti" ..
4.ako dlho treba cakat na prve "lubim ta"
a tak dalej..
nasledne rady ohladom toho ci sa da otehotniet z prveho bozku..
alebo ked chalan na tu babu zmurkol napriec celou triedou..
--------------------------------------------------------------------------------
mam taky pocit, ze rozum a slobodna vola, improvizacia a vlastne vsetko sa zo sveta vytraca..
a ked im to nenapiseme tu, tak oni budu "strateni vo svete" lebo nemaju spravny navod "na zivot" : disappointed:
alebo uz su? lebo niekedy mi to tak pride.. : disappointed:
jasne ze ludia si to citat nebudu.. je lahsie zakladat taketo hluposti..
ale aspon krasne vidiet, kto je uz zrely a kto nie.. lebo jedni sa to pytat nemusia a ti druhi sa to sice pytaju, ale popravde mali by si dat este pohov aspon na par rokov.. kym si neuvedomia, ze zivot nema navod..
@heyou >>uplne skvela myslienka
Čo ak je to len jednoducho informačný prieskum, ako milion ďalších nezmyselných ankiet na Birdzi? (aký čaj máš najradšej napr.).
to ze tam chybaju smajliky neznaci ze to nie je ironicky napisane..
a mozno ta i odmenia..
Ja som staromódna, pusa na pery, nejaké to objatie a kopec pohľadov
@johnysheek Veď to je len okolo 16%
---------
@insomnya
tak si si mal uhnut este zo dva tri krat
aby si zistil spravny cas
---------
@johnysheek (pravdepodobne) nie sme v Matrixe, aby som sa/si uhýbal...
aby si to precitali i ostatni a neodplasilo ich hned z fleku??
--------
@insomnya mozno nas svet nie je z pixel(ov) ale hybat by si sa mal aby si zistil ten spravny cas
--------
@johnysheek Náš svet je z čísel. Času je málo a nemienim ho míňať na hľadanie času...
-------
@insomnya i samotný čas sú len čísla a správnym pohybom a postojom sa ti ich plynutie možno podarí zastaviť
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////