Neviem prečo sa obraciam práve na sieť kde je také množstvo ľudí kt. si tak radi honia ego na ostatných ale...Celoročne som veľmi veselý človek, kam prídem snažím sa smiať komunikovať, , som veľký oprimista a teším sa z dňa už len preto, že na oblohe zasv
Ak ťa to chytí len raz za rok, tak si to proste odtrp a ďalej ži svoj krásny slniečkovo-dúhový život Neznášam ľudí, ktorí dokážu takto pozitívne myslieť, lebo im neskutočne závidím. Na niekoho takéto stavy padajú raz za rok a na niekoho každý druhý deň. Tak si váž, že si z tej prvej skupiny, pozri si na youtube funny dogs, nakŕm unicornov a užívaj si svoj krásny život (a toto fakt nemyslím ironicky)
@tinica asi máš pravdu že mám byť rada že je to len raz za rok mrzí ma len, že je to zrovna cez prázdniny a namiesto konečného oddychu len sedím doma a žerem nervy sama sebe Kedysi som bola aj ja negatívna- vieš problémy v rodine, veľa volného času kt. som nemala s kým a ako tráviť - odkedy sa tieto veci urovnali a ja som si našla tolko programu že nestíham mysliet negatívne. Obmieňam činnosti čiže nič nie je rutina všade mam ludí na ktorých sa tešiť - preto bývam pozítívna väčšinu času
je to normálne a prirodzené, buď rada, že to nie je celoročné a viac ako celoročné. Takéto stavy (v norme) sú navyše potrebné, aby si človek trochu uvedomil a porozmýšľal kde je, resp. kde môže byť. Takže tak ja sa mám podobne, nuda robí divy.
Ja mám podobný "problém"!
Teda problémom to začalo byť až pred nejakým časom, ked za z občasných "intervalových" stavov stalo niečo pravidelnejšie. Ale snažím sa naučiť užívať si aj tieto stavy melancholie :letim:
@mojdedo keď mám ten čas mesačný na smutok tak som ešte viac veselá problém je žen ten moj blbý čas skor trvá mesiac (dobre zatial je to týžden ale zdá sa mi to ako mesiac) @jazzanova nepríde ti to akoby si márnila ten čas? mne je to hrozne ĺúto lebo mi príde, že napr. toto su posledné prádzniny kedy budem ešte free-nie že by som nemala brigádu/ robotu ale robím len 3 dni v týždni a ostatok možem robiť čo len chcem a budúce roky by som si chcela už skor zarobiť ako presedieť ich doma
@mouette Presne! Teda chytím sa tej časti z márnením času. Ja to neviem okoliu ani vysvetliť, no občas príde na mňa taký stav, kde si vyčítam že nič užitočné nerobím- pritom to tak vôbec nieje. A potom sa ho len a len zhoršuje. A viem že aj jeden stratený deň môže byť v určitých situáciách dosť. Ale ked si predstavím, čo by som mohla robiť, no nerobím... Neviem či ma chápeš, presne to vysvetliť proste nedokážem, žiaľ... Ale je to nepríjemné
@jazzanova ja zase kým niečo užitočné robím je to fajn ale keď ma to chytí ako teraz - nerobím nič...teda väčšinou to začne keď aj prázdniny a mám veľa času nevyužitého...a momentálne som taká zničená tou deprsiou že si nohy nemám chut holit, vlasy mám asi 2 týždne neumyté, dneska som si aspon sprchu dala lebo som smrdela sama sebe,.... A normálne nie som špindíra ale toto ma uplne dostáva že ani z postele nemožem vstat.....áách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Teda problémom to začalo byť až pred nejakým časom, ked za z občasných "intervalových" stavov stalo niečo pravidelnejšie. Ale snažím sa naučiť užívať si aj tieto stavy melancholie :letim:
@jazzanova nepríde ti to akoby si márnila ten čas? mne je to hrozne ĺúto lebo mi príde, že napr. toto su posledné prádzniny kedy budem ešte free-nie že by som nemala brigádu/ robotu ale robím len 3 dni v týždni a ostatok možem robiť čo len chcem a budúce roky by som si chcela už skor zarobiť ako presedieť ich doma
"Je to radosť iná, je to smútok"
Ivan Gašparovič