Nasetrit sa samozrejme da. Otazne je ci chces hypoteku, ci setris sam, alebo s manzelkou. Ci mas deti. Ako dlho planujes setrit (kupovat byt v 60ke je o niecom inom ako v 30ke)
vacsina ludi nema sancu podla mna ... jedine ked su dvaja manzelia aj to musia setrit pri peknom plate aspon 10 rokov ... a ked je clovek sam a zarobi ale 400 euro no tak co sa da ? jedine nejaku garzonku a aj to moze cely zivot splacat ... co uz je to tu take skurvene
Nepáči sa ti? Tak choď do parlamentu. Alebo sa odsťahuj. Načo tu nariekaš a šťažuješ sa a nič s tým nerobíš? Čakáš že ti tu niekto spraví láskavosť a zmení situácia na Slovensku tak, aby si si ty mohol našetriť na byt?
Lebo pochybujem,že zo 400€ výplaty,keď nebývaš u rodičov a robotu nemáš v meste,kde bývaš(tj nemusíš dochádzať) nemáš šancu našetriť dosť. Plus sa pomaly za cenu bytu oplatí kúpiť kúsok za mestom rodinný dom.
Nasetrit na byt sa da imho az od nejakych 4-5000 v cistom mesacne. Aj kebyze byvam s minimalnymi nakladmi u mami a usetrim nejaku tu tisicku mesacne, tak si neni sanca nasetrit na byt. Povedzme, ze priemerna cena bytu v BA je 100 000 (v skutocnosti je to asi trochu viac). Vyse 8 rokov by som setril tuto sumu ale za 8 rokov by priemerna cena bytu nebola 100 000 ale podstatne viac. Cize by som kvoli inflacii setril donekonecna.
Kazdopadne nevidim nic zle na hypoteke. Idealne byvat v podnajme a byt prenajimat nech mi niekto splati uver najneskor o 30 rokov mam "zadarmo" byvanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nič
Nepáči sa ti? Tak choď do parlamentu. Alebo sa odsťahuj. Načo tu nariekaš a šťažuješ sa a nič s tým nerobíš? Čakáš že ti tu niekto spraví láskavosť a zmení situácia na Slovensku tak, aby si si ty mohol našetriť na byt?
Lebo pochybujem,že zo 400€ výplaty,keď nebývaš u rodičov a robotu nemáš v meste,kde bývaš(tj nemusíš dochádzať) nemáš šancu našetriť dosť. Plus sa pomaly za cenu bytu oplatí kúpiť kúsok za mestom rodinný dom.
A hypotéky sú beh na dlhú trať...
Kazdopadne nevidim nic zle na hypoteke. Idealne byvat v podnajme a byt prenajimat nech mi niekto splati uver najneskor o 30 rokov mam "zadarmo" byvanie.