V poslednom čase tu bolo dosť tém na tému naj song, poprípade najneobľúbenejší song a 90% z tých piesní boli v chudom jazyku, tak teraz dajte obľúbené a neobľúbené SLOVENSKÉ pesničky
a neoblubene: cely Desmod aj Gladiator (s vynimkou Medulienky), No Name (az na nejaku jednu dve stare veci) a vsetci vitazi slovenskych euro vizii ci co to chodi
Prečo v cudzom jazyku ? ale samozrejme že sa nájde aj dosť výnimiek a ako tak kvalitnej hudby, ale stále je to dosť oničom :/ keď to bude pokračovať Kristínou, hiphopovou prevažne sračkovou scénou a inými Mišami, a Tinamy...
@nena52 V pohode, robil som si srandu a zmysel témy som pochopil len som trochen alergický na to heslo Ale neni to dôvod nedať sem nič, tým je skôr to že sa mi moc nechce
ja mam slovensku tvorbu velmi rad... tak do 94ho... nie, novsie veci su zaujimave... ako gladiator, no name, atd.... ale tak hlavne starsi Elan, Tublatanka, Team.. atd... Alebo taka dnes uz neznama SLOVENSKA HARD-ROCKOVA LEGENDA - KOBRA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Toto stále dokola
neoblubena jednoznacne Tina a Rytmus - Pribeh hruza des
Obľúbené.
a neobľúbené?
Rytmus, H16, Čistychov a spol.
tato najma kvoli textu
a tato asi najviac
a neoblubene: cely Desmod aj Gladiator (s vynimkou Medulienky), No Name (az na nejaku jednu dve stare veci) a vsetci vitazi slovenskych euro vizii ci co to chodi
a najneobľúbenejšie.. hmm.
že zdravím peciho
vlastne všetko od jara filipa, riša mullera,slobodka, horkýže a ešte aj kabát, ak to sem možem zaradiť..
neobľúbené:
Z takých menej známych ešte The Downhill, Bačova fujara, Brainscan...
A potom klasika ako Konflikt, Slobodná Európa, Horkýže Slíže, Hudba z Marsu...
kapely typu vyzrateho kuliho by mali byt zakazane pod trestom smrti.