Zdedil som byt ktorý nechcel ani môj brat ani moja sestra. Zriekli sa podielu, pričom sestra sa ani neobtažovala na pojednávanie. Brat svoj život zahadzuje s o 10 rokov staršou šlapkou ktorá si omotala ešte aj moju matku, o sestre škoda reči - prišla raz
urobila by som to isté na tvojom mieste...a čo robiť? Podľa toho, či ti na nich záleží - rozhovor, ak nie, tak ich nechaj tak, ži si svoj život a oni nech žijú ten svoj...
Nemám rada takéto familiárne podrazy...rodina by mala držať pokope...
jebal by som na nich. ... co ineho mas byt? mas. Tak co riesis. daval si im vreckove a na co? Oni sa o seba nevedia postarat aj sami? Samozrejme si ich surodenec. pomozej jasne. ale .... na co ta to trapi. oni sa zriekli. neprisli ani na to pojdenavanie. necheli ziadny podiel tak o com je rec?
jj, ja tiež nemám ideálnu rodinu, teda je to tak, že rodinu z otcovej strany ani za rodinu nepokladám...preto mi je fuk, ako žijú, čo robia a pod. Oni sa o mňa nikdy nezaujímali, tak aj ja jebem na nich.
A s rodinou s mamkinej strany - vlastne len to je moja rodina - s tými sme neustále v kontakte, keď treba, držíme pokope a na tých veru nedám dopustiť..
Vobec nesuhlasim. Podla mna maju pravo na tie peniaze s toho bytu ale to je na tebe.
Troska sa treba zamysliet. Ide o to ci ty zalezi na rodine alebo nie. Pokial nie a si len egoista ktoremu zalezi len na sebe, tak nech sa paci.
Keby sa jednalo o dve cudze osoby, ktore by sa bytu zriekli, aj ja by som ich mohol jebat. Nedal by som im ani korunu. Ale pokial sa jedna o sestru a brata ? Preboha ? Dobre vies ze mali na ten byt narok, je to len pre teba lepsie ze od teba na zaciatku nechceli prachy. Teraz si si mohol nieco odlozit.
Je to len o spravodlivosti. Pokial mas rad rodinu a chces byt spravodlivy, tak ty jasne musi prist to, ze oni mali rovnaky narok na ten byt ako ty. Sice sa ho zriekli, ale ich narok podla spravodlivosti tam je.
Toto je to, preco sa vetsina rodin rozhada na sracky. Aj u nas to tak bolo, sice nie blizka rodina, ale bratranci a tak.
Zomrel dedko s babkou, a hrrrr jak supi sa trhali seci o jeho dom.
To je tak vsade. Rataj s tym ze ked im tie peniaze nedas, alebo aspom cast, tak statis rodinu. Ak ty to nevadi, tak kasli na to. Pokial mas trosku citenie, tak si to uvaz.
It: Ak sa rodina - pribuzny zrieknu majetku alebo financeho vyrovnania sa, tak nemaju ziadny narok. Nie? Na co nukat barotvi ci sestre nieco, ked odmietli. Neprisli ani na rokovanie. Prvy krat sa zriekly a na ten druhy by uz nemali mat narok si myslim.
ja by som na nich kaslal. on sa o nich staral ako tak daval im peniaze mohli si to vykompenzovat aj s toho.
dalej ... takze si myslim, ze je v tom len chamtivost surodencov.
na to je aj tkae prirovnanie co co? Kto neskoro chodi sam sebe skodi. v tomto pripade Kto neskor berie nema nic
no ale ..... keby tak, ze mam uz dom. a aj tento druhy (zdedeny) tak by som ho naschval predal za 300 tisic a vyplatil by som im po 100 tisic a nech ma pozaju v rit. ... ale ja by som to tak nespravil. Lebo mne by to bolo vlastne jedno. Mne je dobre, mohlo byt aj im. vsak vyplatit ich chcel.
Díky za názory to však nie je všetko,moja žena prekonala dost tažkú nemoc na ktorú sa ešte nedávno umieralo do 5 rokov a má preukaz ZTP.Neviem čo by It napísal keby to vedel...Nechceli ten byt lebo je v regione kde je jedno z najvačších percent nezamestnanosti, sestra má navyše byt chce len prachy a ten byt čo má teraz získala sobášom s mojím švagrom zarábajúcim slušne na slov. pomery. Vzal si ju napriek tomu že mala nemanželské dieta z vlastnej hlúposti a potom ju podporovala celá rodina vrátane mna. V našej rodine sa totiž deti kladú na piedestál nezáleží za akých okolností prišli na svet.
byt je byt nech uz je kdekolvek vzdy je to aspon rezervna strecha nad hlavou takze pokial by som bol v tvojej situacii a oni by sa na to naozaj vykaslali tak by som si ho nechal a dal ho do podnajmu... rodina je pekna vec ale odtial potial nikto zo mna nebude robit magora mali pravo neuplatnili ho a pokial mas pocit ze ta chcu len vykoristovat ujasni si snimi niake veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nemám rada takéto familiárne podrazy...rodina by mala držať pokope...
-------------------------------------------
Čo by ľudia nespravili pre peniaze. Rodina, nerodina - väčšinou sú príčinou hádok peniaze.
jebal by som na nich. ... co ineho mas byt? mas. Tak co riesis. daval si im vreckove a na co? Oni sa o seba nevedia postarat aj sami? Samozrejme si ich surodenec. pomozej jasne. ale .... na co ta to trapi. oni sa zriekli. neprisli ani na to pojdenavanie. necheli ziadny podiel tak o com je rec?
seru na teba ser ty na nich
A s rodinou s mamkinej strany - vlastne len to je moja rodina - s tými sme neustále v kontakte, keď treba, držíme pokope a na tých veru nedám dopustiť..
Troska sa treba zamysliet. Ide o to ci ty zalezi na rodine alebo nie. Pokial nie a si len egoista ktoremu zalezi len na sebe, tak nech sa paci.
Keby sa jednalo o dve cudze osoby, ktore by sa bytu zriekli, aj ja by som ich mohol jebat. Nedal by som im ani korunu. Ale pokial sa jedna o sestru a brata ? Preboha ? Dobre vies ze mali na ten byt narok, je to len pre teba lepsie ze od teba na zaciatku nechceli prachy. Teraz si si mohol nieco odlozit.
Je to len o spravodlivosti. Pokial mas rad rodinu a chces byt spravodlivy, tak ty jasne musi prist to, ze oni mali rovnaky narok na ten byt ako ty. Sice sa ho zriekli, ale ich narok podla spravodlivosti tam je.
Toto je to, preco sa vetsina rodin rozhada na sracky. Aj u nas to tak bolo, sice nie blizka rodina, ale bratranci a tak.
Zomrel dedko s babkou, a hrrrr jak supi sa trhali seci o jeho dom.
To je tak vsade. Rataj s tym ze ked im tie peniaze nedas, alebo aspom cast, tak statis rodinu. Ak ty to nevadi, tak kasli na to. Pokial mas trosku citenie, tak si to uvaz.
ja by som na nich kaslal. on sa o nich staral ako tak daval im peniaze mohli si to vykompenzovat aj s toho.
dalej ... takze si myslim, ze je v tom len chamtivost surodencov.
na to je aj tkae prirovnanie co co? Kto neskoro chodi sam sebe skodi. v tomto pripade Kto neskor berie nema nic
no ale ..... keby tak, ze mam uz dom. a aj tento druhy (zdedeny) tak by som ho naschval predal za 300 tisic a vyplatil by som im po 100 tisic a nech ma pozaju v rit. ... ale ja by som to tak nespravil. Lebo mne by to bolo vlastne jedno. Mne je dobre, mohlo byt aj im. vsak vyplatit ich chcel.