ja tiez kabelky nenosim ..a ked si dam kabelku dva razy do roka na prvy a posledny sk. den...a to vobec netusim ze kde ju mam ..viem ze mi furt z toho ramena pada
K tejto zmysluplnej ankete ma podnietila dnešná úvaha o tom, že NEDOKÁŽEM nosiť kabelku na pravom pleci, proste to nejde a nechápem prečo. Asi ho mám zdeformované
@lilliska228 ja som to pochopila tak je to fakt pohodlne hlavne s vacsnou taskou do skoly ale kabelky cez prave pleco s laveho sa mi smykaju dole asi som kriva xD
no ja moc kabelky nenosim ale ked by som zaratala do toho aj daku taku tasku tak na pravom pleci ale obcas na lavom ked ju mam krizom .. ale mam ju na pravej strane
Skôr väčšinou prehodenú z prava na ľavý bok (ale keď už iba na jednej, tak teda na ľavej), ale jedine školskú tašku, fotobrašňu a ruksaky, lebo kabelu ani nemám a ani nechcem. Na to sú kapsáče...
kedysi som nosila na pravej strane, lenže potom som zistila, že na ľavej je to praktickejšie z jednoduchého dôvodu - zips. ak si dám kabelku na pravé plece, zips mám dozadu a ak chcem z tašky niečo vytiahnuť, musím ju dať dole. keď ju mám na ľavom pleci, zips mám vpredu a tak ani nemusím otvárať celú tašku, keď chcem len mobil alebo cigarety... a aj v ruke je v ľavej praktickejšie, keďže som praváčka, pretože praváčku mám rýchlejšiu a obratnejšiu a čo keď sa potknem alebo čo? a inak nosiť kabelku na ľavom pleci je bezpečnejšie aj z hľadiska zlodejov... kvôli tomu zipsu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja kabelky fakt nemusim....ja som v zivote ani ziadnu nemala
keby naaahodou, tak na pravej