V akom momente bolo oficiálne, že ste spolu, keď ste sa s niekym začali stretávať? Padla otázka, či spolu začnete chodiť, predstavili ste sa niekomu ako pár, alebo to bolo celkom nevyslovené? Iniciujete tieto veci alebo čakáte, či to vysloví druhý?
Vzdy sme si to povedali s kazdym frajerom skor som asi ja iniciovala, ale posledny frajer sa ma spytal ci chcem byt jeho frajerka a ja ze neviem asi nie ale potom ze ok :'D
Oficiálne je to až po svadbe, všetko ostatné sa nedá považovať za oficiálne. Ale tak, že kedy je to už jasné, je niekedy ťažké rozlíšiť. Ja som si to vždy chcel s mojou priateľkou povedať, ale ono to po čase prišlo tak, že sme si to už hovoriť ani nemuseli. Skôr je to o dlhodobom cíteni než o nejakom konkrétnom momente
Spytala sa nas kamaratka "ci akoze to sme spolu" a ja som sa vtedy komecne dozvedela, ze ano, len drahy sa nevedel vysomarit, aby to povedal akoze boli sme spolu len mesiac a pol, ale stale som sa bala, ze pride daco take ako "tak cau, fajn mesiac, dobre sme pokecali, idem het", takze som to radsej oficialne nebrala.
noooo, strasne jebnuty rozhovor sme mali popravde kedy ja uz som povedala,ze koncim teda,ak nevie co chce od toho,co medzi nami je...pricom on sa len nevedel vysomarit,lebo si myslel,ze ho nechcem za frajera..no a sme rozhovor dospeli k tomu,ze vlastne chceme byt par
hmm..nepamätám si, že by som si to s nejakým frajerom vyslovene povedala..skôr to bolo o pocitoch, keď ma ten človek čoraz viac začleňoval do života, držali sme sa za ruky, mali prvé rozhovory o budúcnosti akože "počkaj, keď spoznáš kamoša XY a pod.." proste taký ten feeling of belonging, keď už to nie je také to random stretávanie..
Raz som to celé inicioval ja, aj keď zas páčila sa mi tá baba, no dotlačil som ju ja k tomu
viac-menej ...nebyť toho, bol by som ešte ako zaľúbený nepobozkal babu a ani neobjal ...ale netrval dlho, nebol to vzťah, takže moc sa k tomu neviem vyjadriť kedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
viac-menej ...nebyť toho, bol by som ešte ako zaľúbený nepobozkal babu a ani neobjal ...ale netrval dlho, nebol to vzťah, takže moc sa k tomu neviem vyjadriť kedy..