@nihilo veď ja to smrteľne vážne neberiem,ale tá baba si nerobila srandu..to viem na isto heh ale šak čo zasmiať sa treba vždy a všade,tá baba je psychopat má sesterka s ňou chodí do školy,tak viem
gratulujem ti.. tato a este » www.birdz.sk/forum/chodili-s... , ktore si dnes zalozila, ma na dnes uplne utvrdili v tom, ze clovek tie drogy jednoducho niekedy potrebuje...to co je ? ako ja som mal tiez 15..ale takychto 15 som nemal xD
stacia mi prve 2 vety. neznasas placucich ludi? preco? plac je to iste ako smiech - iba opak. neznasas smejucich sa ludi? preco neznasas ked da niekto najavo emocie, aj ked mozno nie su pozitivne? potom asi nebudes v poriadku..
@aduss mno popravde ak ti mam povedat, tak niekedy je lepsie pisat o snehu, ako o niecom...co.. no proste ako o tomto a takto..alebo o tom predtym. jednoducho toto nie je normalne podla mna !
@malapohroma fajn tvoj názor, no sú oni v poriadku?? keď im povieš niečo veselé čo ja viem napr. Vtip a keď ho dopovieš oni začnú plakať Zamysli sa halóó... veď ja nenávidím,že ako všetkých Emákov,Ale tích čo sa režú Rozumieš ? Minule som videla "EMáKA" keď ho už tak mám nazvať keď mu jeho uplakaná segra prišla povedať,že im zomrela teta,a on sa začal smiať tak je toto normálne keby si to videla tak povieš určite,že nie
@n0win0u fajn, tvoj názor ti neberiem,ale podľa Teba sa o čom má písať ??....... Bóže niektorích Vás fakt nechápem.. Je to moja vec o čom píšem,a ak ťa to tak trápi,že podľa Teba píšem od veci. Nečítaj to,a moralizovanie si nechaj
@aduss mna by skor zaujimalo, co tym, ze takuto fakt picovinu zalozis ty, sledujes...lebo cakat nieco dobre to asi tazko ( k tomuto rozhodne nie ) a ak ti ide o argumentaciu tak to sa da aj bez zbytocne plnenia fora..
bože toto je taká pičovina že až ,ti nie sú emáci ,ale debili,tí čo sa režú ,emáci sa nerežú,sú to normálny ľudia ako hocikto iní,len počúvajú emo hudbu a podobne,ale žiadne trápne rezanie a enviem čo nemá absolútne nič s tým štýlom podobné ,necháme kde ludia nabrali takéto kraviny a tá holka na otm videu ,omg nič iné sa na to nedá pivedať,len dobre zasmiať ,neviem ekdy toto už rpestanete riešiť takéto kraviny (ach)
@23 Spráwny Emáci sú tí ktorí počúvaju Emo hudbu len,ale ja tu nepíšem všeobecne o Emákoch,ľudia vy buď nemáte schopnosť čítať s porozumením,alebo ja neviem,veď píšem len o tej babe,a viete čo ?? Otvorte oči,a uvidíte ako sa 12,11,13,14 dokonca už aj 15 ročné baby /chalani režú pre hlúposti tomu hovorím pičovina @n0win0u ,,, !!!,.,, otvorte oči mne vadí len to,že sa sami ničia mladí ľudia !!
kazdy ma narok na svoj nazor a styl aj ked je neviemako divny a blby...a mimochodom to video poznam a je to len recesia. menej internetu a viac citat odporucam v kazdom pripade dievca, obohati to tvoju predstavivost a chapavost
emo nema nič spoločne s rezaním a neviem prečo to stale niekto takto blbo načína navyše režú sa len deti čo si myslia že sa tak potom budu nazyvať emom a niekto si ich všimne ... v dnešnej dobe už stare dobre emo ani tak nenajdeme a je to o hudbe a pocitoch , emocional hardcore navyše emo je aj povaha a nie je to len o hudbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
, ktore si dnes zalozila, ma na dnes uplne utvrdili v tom, ze clovek tie drogy jednoducho niekedy potrebuje...to co je ? ako ja som mal tiez 15..ale takychto 15 som nemal xD
@n0win0u : detto, alkohol nám asi zabil tie bunky, čo toto spôsobujú
@nihili vdaka bohu ( a hlavne mne ), ze ked som mal 15 tak som slopal jak zmyslovzbaveny a tuto etapu som preskocil D vidis, stara skola no..
no a co? Tak EMO...