@tralalibang
Ty buď radšej ticho a ži si vo svojom sne kde vládam a politikom záleží na ľuďoch a kde je všetko dokonale nastavené a kde by mali podľa teba menej schopných ľudí strieľať. Ty si predložila takú kopu sračiek že som sa radšej zdržal komentára.
Vydržte budeme chodiť na jednorožcoch a jedlo nám bude padať z neba.
Takto život nefunguje, nefungoval a fungovať nebude.
Je to iba pekná rozprávka, ale nieje to reálne
Hlúpa propaganda, ajtak 99.99 % ľudí čo si to pozrie a budú sa toho zastávať svoje správanie nezmení.
@tomiq254 14 ročný chlapec s väčším IQ ako ty ty brainwashnutý idiot Haha si na smiech
@tomiq254
a to video tiež @2 to nie je ani tak o tom nejsť si "checknúť" fb (instagram nemám, vlastne nič okrem fb a birdzu, a honestly nechápem na čo sú všetky instagramy snapchaty a podobné pičoviny dobré) ale proste pochopiť ako svet funguje a nenechať sa ojebávať a neveriť rozprávkam a tomu že je všetko olrajt.
@tomiq254 Ja plačem z teba, ale od smiechu Zaujímavé, že tí najviac hlúpy majú potrebu ostatných nazývať ovcami Ale tak budiš, ži si v svojej ilúzii, že za tvoj neúspech môže elita a že si otrok Viac už na tie hovná, čo tu píšeš reagovať nebudem.
@candy36 ty radšej buď ticho, keď čitam tvoje príspevky vždy som si myslel, že ti totalne jebe. Teraz to už viem
Čo z toho keď máš po 18ke keď tvoj mentálny vek je na 10ke ?
hihihi
hahaha
im out
@tralalibang
Vaau ty si tu teraz urazila asi všetkých ateistov ktorí kresťanom hovoria že sú ovce si zabila Nikde som nenapísal že ja nie som úspešný viac inteligentní ľudia vnímajú aj čo sa okolo nich deje na rozdiel od teba. Predpokladám že tvoj život sa skladá z pravidelného opíjania sa a to ti stačí to je tvoja sloboda.
@tomiq254 No jasné, kto s tebou nesúhlasí sa musí pravidelne opíjať Ale že si to ty, tak ti prezradím, že väčšinu času trávim štúdiom a svojimi koníčkami a opitá som nebola ani nepamätám
A neboj sa, vnímam, čo sa okolo mňa deje, keďže sa pri svojom štúdiu dosť venujem kultúre
@skillet bože ani písať to nevie, piču v živote videl nebol ďalej než s rodičmi v chorvátsku a bude sa tu tváriť že zožral šalamúnovo hovno si fakt vtipný, chlapček
@tomiq254
tvoj prejav obsahuje toľko argumentačných klamov, že sa bojím reagovať ale tak skúsim
keď chceš s niekym argumentovať a viesť diskusiu, skús si odpustiť používať argument ktorý útočí na druhých -> ovca, vek
v hocijakej serióznej diskusii na úrovni by ťa za toto hnali von
Je to krasne a smutno pravdive.Ale skuste fungovat bez telefonu, skuste byt revolucny a zit bez potreby penazi. Skuste nepracovat lebo vsetky prace su hnusne otravne a iduvam hore krkom. Skuste zit v sulade s prirodou ked uz skoro nic nie je zdrave a nepreslachtene. Skuste proste opustit kolobeh systemu a prezit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Len sa kŕmte tými kravinami
Ou pozor 14 - ročný odborník.
a to, o čom ten chlapík rozpráva, je pravda
Ty buď radšej ticho a ži si vo svojom sne kde vládam a politikom záleží na ľuďoch a kde je všetko dokonale nastavené a kde by mali podľa teba menej schopných ľudí strieľať. Ty si predložila takú kopu sračiek že som sa radšej zdržal komentára.
OOu normálne plačem lebo tu píšeš vulgarizmy si hlúpa ovca ty si presne taký typ človeka ktorý elita chce.
Takto život nefunguje, nefungoval a fungovať nebude.
Je to iba pekná rozprávka, ale nieje to reálne
Hlúpa propaganda, ajtak 99.99 % ľudí čo si to pozrie a budú sa toho zastávať svoje správanie nezmení.
@tomiq254 14 ročný chlapec s väčším IQ ako ty ty brainwashnutý idiot Haha si na smiech
a to video tiež
@2 to nie je ani tak o tom nejsť si "checknúť" fb (instagram nemám, vlastne nič okrem fb a birdzu, a honestly nechápem na čo sú všetky instagramy snapchaty a podobné pičoviny dobré) ale proste pochopiť ako svet funguje a nenechať sa ojebávať a neveriť rozprávkam a tomu že je všetko olrajt.
aha, si. piču vieš, ešte ti mlieko tečie po brade
Čo z toho keď máš po 18ke keď tvoj mentálny vek je na 10ke ?
hihihi
hahaha
im out
Vaau ty si tu teraz urazila asi všetkých ateistov ktorí kresťanom hovoria že sú ovce si zabila Nikde som nenapísal že ja nie som úspešný viac inteligentní ľudia vnímajú aj čo sa okolo nich deje na rozdiel od teba. Predpokladám že tvoj život sa skladá z pravidelného opíjania sa a to ti stačí to je tvoja sloboda.
Ty zasran choď mamičke pod sukňu alebo choď hrať counter strike.
Vy musíte byť asi jedny z tých, ktorý na facebooku zdielajú statusy "Vyhraj Iphone"
ok, zabavil som sa, dobrú noc
Už máš dávno po večierke tak už choď spať kým ti mamička nenaloží na zadok.
A neboj sa, vnímam, čo sa okolo mňa deje, keďže sa pri svojom štúdiu dosť venujem kultúre
Tvoju váhu si dávam na bench po sériach, tak si toho zasrana odpusti ty sráč
Ok končím už lebo sa ťa bojím.
tvoj prejav obsahuje toľko argumentačných klamov, že sa bojím reagovať ale tak skúsim
keď chceš s niekym argumentovať a viesť diskusiu, skús si odpustiť používať argument ktorý útočí na druhých -> ovca, vek
v hocijakej serióznej diskusii na úrovni by ťa za toto hnali von
Fakt? Lebo vy ateisti ani vôbec nepoužívate výraz ovca.