@10 lopata by sa mohla radšej vyjadriť k téme ako sa umelo lolovať
krem toho myslel som to asi tak, že keďže v policajnom štáte si policajti môžu robiť čo sa im zachce (a náš policajný systém je veľmi príbuzný tomuto nadnesenému opisu) vkľude sa môže stať, že tzv. náckovia budú mať kšeftíky aj s oficiermi a budú teda pak pod ich ochranným krídelkom, čiže nakoniec bude konanie vedené len tým smerom, aby sa umlčal ,,balamut"..ak tam neni súvislosť tak potom LOL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to asi neboli "nackovia", taky nemali nicit prirodu, hlavne prirodu krajiny v ktorej ziju
ale teraz, je asi kazdy "nacek" kto ma nackovsky imidz, tu uz o asi ideologiu narodneho socializmu vobec nejde...
krem toho myslel som to asi tak, že keďže v policajnom štáte si policajti môžu robiť čo sa im zachce (a náš policajný systém je veľmi príbuzný tomuto nadnesenému opisu) vkľude sa môže stať, že tzv. náckovia budú mať kšeftíky aj s oficiermi a budú teda pak pod ich ochranným krídelkom, čiže nakoniec bude konanie vedené len tým smerom, aby sa umlčal ,,balamut"..ak tam neni súvislosť tak potom LOL
a tá drsna banda boli 13 násť roční vypatlaní zasrani...