aby sa prirodzenym vyberom vyradili vsetky hodiny a hodinky ktore su natolko slabe ze nepreziju ani toto posuvanie a zaseknu sa alebo inym sposobom zlyhaju (Nietzsche)
Ja zastavam nazor, ze by sa mal posuvat iba opacne (akoby stale na zimny), hoci aj kazdy tyzden a je mi momentalne uplne jedno, ake by to malo nasledky Ked ja vkuse nestiham...
ved lebo cez zimu slnko skor zapada a cez leto zapada neskor a neviem kto prisiel nato ze bude lepsie ked to bude vyvazene tym ze slnko bude podla hodin zapadat rovnako .
fakt je to vraj niečo s tým šetrením energie tuším,ale ja to považujem za strašnú sprostosť, lebo čas je vec, s ktorou sa pohnúť nedá. ale my si v pohode musíme posúvať hodinky kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mat letny cas je blbost z jednoducheho dovodu, ze polnoc pri letnom case nie je o polnoci, ale o jednej rano... letny cas je postaveny na hlavu