ja stale pouzivam IE 8 ale teraz tu kvoli problemom s pri/od hlasovani mam google chrome.... napriklad pri IE 8 mi po prejdeni mysi na link kamarati v hornom pasiku neukazovalo nic... V google chrome mi hned ukaze kto je online bez toho aby som tam musel kliknut... ked idem na net mam v okne hned posledne stranky takze nemusim ani pisat len kliknem.. to sa mi na tom paci...
ved google chrome je webovy prehliadac a je celkom dobry a rychli, len niekedy zabera viac operacnej pamäte ako by mal, no pokial jej mas dostatok tak ziadna panika a google updater sa len stara o to aby si vsetko od googlu mala v pc aktualizovane . Ak ti to vadi tak ho v klude vypni popripade odinštaluj.
To máte tak, keď si niekto nečíta inštalačku a len všetko odklikáva... potom sa mu inštalujú aj blbosti, ktoré v skutočnosti nainštalovať nechcel... (teraz nech sa neurazia fanúšikovia Chrome)
A keby niekto používal hlavu a vyhľadávače, tak by v priebehu niekoľkých priam sekúnd mal vedieť zistiť čo je Google Chrome (to že to niekto nevie beriem s rezervou, moji rodičia by na mňa tiež pozerali ako na debila keby som to na nich vytiahla, aj keď mamina počítač používa v práci denne a oco ho potrebuje tiež pomerne často)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a chrome zas od uzivatelov stahuje vsetky mozne informacie..
mozilla je najlepsi aky poznam..alebo este opera
A Update si robí väčšina programov..
Ak Ti to vadí, odinštaluj..
ale nie
=DDDD
A keby niekto používal hlavu a vyhľadávače, tak by v priebehu niekoľkých priam sekúnd mal vedieť zistiť čo je Google Chrome (to že to niekto nevie beriem s rezervou, moji rodičia by na mňa tiež pozerali ako na debila keby som to na nich vytiahla, aj keď mamina počítač používa v práci denne a oco ho potrebuje tiež pomerne často)